Til hovedinnhold

Det lønner seg å refinansiere kredittkort

Har du brukt kredittkortet ditt litt for mange ganger? Da har du kanskje også pådratt deg gjeld som blir kostbar i lengden. 

Har du flere kredittkort, spiller det i grunn ingen rolle hva du har kjøpt med dem. Men om du har slurvet med tilbakebetaling kan kredittgjeld fort komme ut av kontroll med høye renter, store månedlige summer og ulike gebyrer.

Å refinansiere kredittkort bør være et godt grep for å redusere rentekostnadene.

Refinansiere kredittkort  

Å refinansiere kredittkort og andre smålån vil i all hovedsak si at du tar opp et nytt lån øremerket for nedbetaling av den gamle, totale gjelden din. Med andre ord vil det i de fleste tilfeller si at du kvitter deg med all utestående gjeld samtidig, og kun sitter igjen med ett lån å nedbetale.

Å samle eksisterende gjeld på ett sted er mer praktisk enn å ha flere kreditorer å forholde seg til, og du slipper å koordinere nedbetalingen av enkeltstående gjeldsposter hver måned. Èn faktura – færre bekymringer.

Fleksibel refinansiering av kredittkort

Hos Komplett Bank kan du refinansiere inntil 500 000 kroner fra ulike kreditorer, uten sikkerhet. 

Lånet kan du betale ned når du har økonomi til det, så lenge du er nøye med å betale minimumsbeløpet som er påløpte renter, gebyr og avdrag hver måned.

Søknadsprosess og utbetaling

Å søke om lån for å refinansiere kredittkort og annen gjeld er enkelt hos oss.

  • Legg inn søknad
  • Velg kredittene du ønsker å samle
  • Motta et uforpliktende tilbud
  • Oppgi betalingsinformasjon
  • Vi betaler direkte til kreditorene - du har redusert lånekostnadene dine!

Du får muligheten til å nedbetale gjelden din på en fleksibel måte. I tillegg får du bra oversikt og kontroll med nettbanken og appen vår.

Et tips er også å sette opp ett budsjett, slik at du får oversikt over hvor mye du kan betale i måneden på lånet. Kanskje du kan betale ned raskere enn innvilget nedbetalingstid?

Skulle du sitte med noen spørsmål om hvordan du kan refinansiere kredittkort og smålån, kan du kontakte kundeservice som gledelig svarer på det du måtte lure på.

Gjør et bevisst økonomisk valg og søk om refinansiering allerede i dag.