Til hovedinnhold
Vennligst vent...

Det lønner seg å refinansiere kredittkort

Har du brukt kredittkortet til å kjøpe deg noe du helst ville slippe å spare til litt for mange ganger? Da har du kanskje også pådratt deg gjeld som blir kostbar i lengden. Å refinansiere kredittkort bør være et godt grep for å redusere rentekostnadene.

Du er ikke den første, og i hvert fall ikke den siste, som har brukt kredittkort til å kjøpe den nyeste mobilen på markedet. Kanskje kjøpte du deg også en ny flatskjerm så du kan se alle favorittseriene på en større TV.

Har du flere kredittkort, spiller det i grunn ingen rolle hva du har kjøpt med dem. Men om du har slurvet med tilbakebetaling kan kredittgjeld fort komme ut av kontroll med høye renter, store månedlige summer og ulike gebyrer. Da må du vite at det vil være en god løsning å refinansiere kredittkort. 

Refinansiere kredittkort  

Å refinansiere kredittkort og andre smålån vil i all hovedsak si at du tar opp et nytt lån øremerket for nedbetaling av den gamle, totale gjelden din. Med andre ord vil det i de fleste tilfeller si at du kvitter deg med all utestående gjeld samtidig, og kun sitter igjen med ett lån å nedbetale.

Refinansiering vil lønne seg da du får muligheten til å kvitte deg med utgiftsposter som fort blir store, samtidig som du får en romsligere privatøkonomi. Årsaken til dette er at du får bedre betingelser. Å samle eksisterende gjeld på ett sted er mer praktisk enn å ha flere kreditorer å forholde seg til, og du slipper å koordinere nedbetalingen av enkeltstående gjeldsposter hver måned. Èn faktura – mange færre bekymringer.

Fleksibel refinansiering av kredittkort

Hos Komplett Bank kan du med et Lån refinansiere inntil kr 500 000 fra ulike kreditorer uten sikkerhet. Pengene disponerer du som du selv vil, men det kan være lurt å bruke de til det de er ment til – nemlig å samle kredittkortgjeld.

Lånet kan du betale ned når du har økonomi til det, så lenge du er nøye med å betale minimumsbeløpet som er påløpte renter, gebyr og avdrag hver måned.

Søknadsprosess og utbetaling

Å søke om Lån hos Komplett Bank for å refinansiere kredittkort og annen gjeld er enkelt, med en god og smidig prosess. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut skjema med ønsket lånebeløp og informasjon om deg selv. Du må bare sørge for at du oppfyller kriteriene for å få lån, som er at du har fylt 20 år og har en fast inntekt.

Komplett Bank gir deg muligheten til å nedbetale gjelden din på en fleksibel måte. Alle kunder får tilgang til nettbanktjenester som er oversiktlig og gir full kontroll. Et tips er også å sette opp ett budsjett, slik at du får oversikt over hvor mye du kan betale i måneden på lånet. Kanskje du kan betale ned raskere enn innvilget nedbetalingstid? Ut ifra budsjettet kan du sette opp din egen nedbetalingsplan tilpasset økonomien din.

Skulle du sitte med noen spørsmål om hvordan du kan refinansiere kredittkort og smålån, kan du kontakte kundeservice som gledelig svarer på det du måtte lure på.

Gjør et bevisst økonomisk valg og søk om refinansiering av kredittkort hos Komplett Bank allerede i dag.