Til hovedinnhold

Hva er den beste løsningen til refinansiering?

Dersom du har gjeld fra ulike långivere og kredittkortutstedere, vet du kanskje at det vil være lønnsomt å samle disse i et større lån. Bedre likviditet er for mange den viktigste årsaken til refinansiering.

Det avhenger av hva slags gjeld og hvor mange lån du har, men refinansiering kan rett og slett være en gunstig måte for deg å spare penger på. Men det er ikke alltid like enkelt å vite hva som er den beste løsningen for refinansiering tilpasset din økonomi. Her får du kanskje svar på noe av det du lurer på.  

Derfor er refinansiering det beste

Dersom du ikke allerede er klar over det, innebærer refinansiering at du tar opp et nytt lån for å nedbetale gammel gjeld. Dette er særlig lønnsomt for deg som kanskje har tatt opp flere smålån for å fylle et midlertidig behov for finansiering, eller deg som har dyr gjeld fra flere ulike kredittkort. Noen lånekunder har også begge deler – både smålån og kredittkortgjeld.

Å skulle betale ned på en rekke slike lån hver måned, kan sette en demper på den økonomiske friheten. For med flere smålån og kredittkort betaler du både renter, gebyrer og avgifter – som ofte er ganske dyre sammenlignet med liknende produkter.

Fordelen med å samle alle kredittene dine i ett lån, er blant annet at du sparer kostnader som er tilknyttet til hvert enkelt lån. Derfor kan den beste løsningen være en refinansiering, som i de fleste tilfeller vil utgjøre et rimeligere lån som – med et lavere månedsbeløp – vil være enklere å håndtere. 

Beste rente for refinansiering

Med utestående gjeld flere steder, må du håndtere ulike fakturaer med varierende beløp, renter og nedbetalingstider. Ved å refinansiere, får du ett lån å forholde deg til samt kun én faktura.

Du lurer kanskje på hvor du kan finne den beste renten til din refinansiering? Det er ikke et fasitsvar på dette, men Komplett Bank kan være et godt alternativ. Banken tilstreber nemlig å være i fremste rekke når det gjelder attraktive renter. Nøyaktig hvilken rente du får på lånet ditt, blir avgjort av en individuell kredittvurdering. Det er uansett høyst sannsynlig at du vil spare penger hver måned.

Refinansiering med enkel nedbetaling

Komplett Bank tilbyr kun refinansiering dersom det er en mer gunstig løsning enn det du har i dag og det er også veldig enkelt å søke. Det er et forbrukslån uten sikkerhet, og du kan søke opptil kr 500 000, alt etter hvor mye du har behov for. Når du søker om å bruke dette lånet til refinansiering, vil Komplett Bank innfri dine eksisterende lån.

Du velger nedbetalingsfritt selv i signeringsprosessen, og kan velge mellom 3-15år. Det er også mulig å innfri helt eller delvis før utløpstiden, helt uten ekstra kostnad. Det vil lønne seg å sette opp en oversikt over egen økonomi slik at du kan se hvilken nedbetalingsplan som kan lønne seg for deg. Kanskje du til og med oppdager at du kan nedbetale hele lånet raskere enn du kunne gjort før refinansieringen. Da står du eventuelt fritt til å gjøre det!

Uavhengig av hva du synes er det beste argumentet for refinansiering, høster det ingen tvil om at det kan være gunstig for økonomien din. Sjekk dine muligheter for refinansiering i dag!