Til hovedinnhold

Hva slags rente har du på ditt lån?

 

Veldig mange av oss har ett eller flere lån. Kostnadene for disse er i hovedsak knyttet til hva slags rente du har fått på ditt lån. Enkelte banker har svært høye renter, noe som kan gjøre fornøyelsen dyr i forhold til om du har tatt opp lån der renten er lavere.

Hos Komplett Bank kan du få nominell rente fra 7,9 prosent på lån uten sikkerhet, høyeste rente er 24,9 prosent. Renten avhenger imidlertid av størrelsen på lånet og din økonomiske situasjon. Hos andre banker kan renten komme helt opp mot 40 prosent, noe som understreker viktigheten av å undersøke flere alternativer før man tar opp lån.

Likevel er det det ikke utelukkende rente du bør se på når du skal ta opp lån. Vel så viktig er kundeservice, fleksibilitet og trygghet – noe du kan være sikker på at du får hos Komplett Bank. Du får i tillegg raskt svar på søknaden din, og du kan være trygg på at den behandles på en rask og effektiv måte.


Fleksibilitet, med trygge rammer
Med lån fra Komplett Bank, kan du selv ved signering av lånet velge nedbetalingstid mellom 3-15år. På den andre siden er det ingen maksgrense for hva du kan betale. Det gjør at du kan innfri hele gjelden når som helst, slik at du ikke er låst til å betale mer i rente enn du må på ditt lån.

Et Lån fra Komplett Bank er ideelt til for eksempel oppussing eller utbygging av hus, kjøp av motorsykkel eller bil, eller andre innkjøp. Det kan dessuten være et godt argument for å samle andre smålån under ett, og dermed refinansiere gamle lån.


Slik sikrer du deg god rente på ditt lån

Dersom du i dag sitter med et lån med lite gunstig rente, kan du enkelt søke om å flytte lånet ditt over til Komplett Bank. På lik linje som når du søker lån uten sikkerhet for å finansiere en drøm eller et prosjekt, får du svar på din søknad med det samme når du søker om refinansiering.

En høy nominell rente på dine lån, kan være en svært god grunn for å undersøke mulighetene for refinansiering. Ved å refinansiere lånet ditt, kan du få mer økonomisk spillerom og bedre oversikt over privatøkonomien din. Med pengene du sparer på lavere rente, kan du kanskje unne deg en ny TV eller oppgradere hvitevarene hjemme?

Sender du inn søknaden din om Refinansieringslån i dag, kan dine eksisterende potensielt dyre lån bli innfridd allerede i morgen. Komplett Bank kan i tillegg tilby gode betingelser og gunstig rente på ditt lån.