Vennligst vent...

Hvorfor søke refinansiering av forbrukslån?

 

Med flere forbrukslån og kredittkort kan det være vanskelig å holde oversikt på alle regningene. Det kan også hende purregebyrer daler ned som snø litt for tidlig på høsten – de er vanskelige å takle og ikke minst uvelkomne. Da kan refinansiering av forbrukslån og andre kreditter være løsningen.

Å tenke lenge på å pusse opp kjøkkenet eller badet, kjøpe en større TV eller dra på den reisen du alltid har drømt om, kan være langtekkelig og uoppnåelig når du ser på økonomien din. Livet er for kort til å ikke gjøre det man har lyst til, og et forbrukslån kan være en løsning for å oppfylle drømmer – så lenge du har kontroll. 

Det er fort gjort å ta opp flere forbrukslån, smålån og kreditter enn man egentlig trenger. Og med stadige regninger og småbeløp her og der, kan det virke umulig å betale tilbake gjelden som har samlet seg opp. Med refinansiering av forbrukslån kan du spare penger ved å slippe gebyrer og renter fra flere kreditorer. Du kan forlenge nedbetalingstiden, og du kan bli kvitt gjelden raskere.

 

Lån til refinansiering av forbrukslån

Hos Komplett Bank kan du samle lån, kredittkort, handlekontoer og andre kjøpsfinansieringer du måtte ha på én og samme månedlige faktura. Å søke om refinansiering er smidig, og ikke minst uforpliktende.

Med Refinansieringslån kan du låne mellom 10 000 og 500 000 kroner. Hvor mye du trenger å låne for refinansiering av alle forbrukslån og andre kreditter, må du regne ut på forhånd, men Komplett Bank innhenter oversikt fra Gjeldsregisteret slik at du enkelt kan velge hvilke kreditter du ønsker å refinansiere. Lånet er uten sikkerhet, så du trenger ikke å stille for eksempel fast eiendom i sikkerhet.

Refinansieringslån har også langt lavere rente enn dyre smålån og kredittkort – du kan få en nominell rente fra 7,9 til 24,9%. Hvilken rente du får er avhengig av lånebeløpet i tillegg til en individuell kredittvurdering av din privatøkonomi.

 

Velg selv nedbetaling på refinansieringen

Når du velger refinansiering hos Komplett Bank vil du som kunde få velge nedbetalingstid selv mellom 3-15 år. Det er derimot ingen bindingstid på lånet så du kan innfri når du vil. Du kan også, uten ekstra kostnad, gjøre større innbetalinger og dermed redusere totalkostnaden på lånet.

 

Fordel med refinansiering av forbrukslån

En refinansiering vil ikke slette gjelden din, men du kan være sikker på at du vil få en bedre oversikt over den personlige økonomien din ved å få alt på én regning. Når du unngår unødvendige oppstartsgebyrer og renteutgifter, månedsgebyrer og eventuelle purregebyrer, vil refinansiering av forbrukskreditter faktisk gi deg en lavere totalkostnad.

Med penger spart ved å refinansiere forbrukslån, vil du få penger til overs som du kan bruke på det du selv måtte ønske. Skal du bevare kontrollen over økonomien din, kan det lønne seg å bruke pengene du sparer på å nedbetale lånet raskere.

Faller du for fristelsen til å ta opp flere smålån kan det resultere i at du må refinansiere på nytt, og da er det ingen garanti for at du får like gode betingelser.