Vennligst vent...

Refinansiering av forbrukslån

Du er sikkert klar over at det å ha mange smålån, kredittkort og handlekontoer samtidig ikke lønner seg, og det er nok derfor du tenker på å refinansiere dyre lån. Komplett Bank tilbyr forbrukslån til refinansiering slik at du kan rydde opp i økonomien.  

Vi bruker ofte kredittkort og smålån som betalingsmiddel når vi for eksempel skal kjøpe nye møbler, hvitevarer, pusse opp hjemme eller reise på ferie. Handlekontoer på avbetaling er du kanskje heller ikke ukjent med. 

Gjeld som er forbundet med slike betalingsløsninger, har som regel høye renter og gebyrer. Å søke om et forbrukslån til refinansiering, er sannsynligvis den enkleste måten du kan spare penger på.  

Refinansiering av forbrukslån hos Komplett Bank 
Det å søke om forbrukslån til refinansiering hos Komplett Bank kan være både praktisk og lønnsomt. Ved å samle smågjeld i ett og samme lån kan du nemlig spare tusenvis av kroner hver eneste måned. 

Ved å samle gjelden din vil du kun få én faktura å forholde deg til. På den måten kan du redusere gebyrkostnadene hver måned. Ved å ha alt på én faktura får du i tillegg en mye bedre oversikt over økonomien din. Samler du mindre lån til ett, vil sannsynligheten være stor for at du også blir tildelt en lavere rente. 

Fleksibelt Lån fra Komplett Bank er nettopp det navnet tilsier – et lån med fleksibilitet. Du kan nemlig nedbetale lånet når du selv føler at du har økonomi til det. Det vil lønne seg å lage en fornuftig nedbetalingsplan som du følger, men det eneste kravet som stilles er at du minimum betaler påløpte renter, gebyr og avdrag for den delen av lånerammen som til enhver tid er benyttet. 

Komplett Bank tilbyr ikke bare det mest fleksible lånet, men tilstreber også å være i fremste rekke når det gjelder konkurransedyktige renter og gebyrer. Med Fleksibelt Lån kan du vente deg en rente som strekker seg fra 7,9 til 24,9 prosent, men det er den individuelle vurderingen av økonomien din som avgjør om du får forbrukslån med lavest rente. 

Smidig søknadsprosess
Alt du trenger å gjøre er å fylle ut søknadsskjema med ønsket lånebeløp, samt noen personlige opplysninger. Selve søknadsvurderingen til Komplett Bank er rask, og rask respons på søknaden får du også.

Det kan lønne seg å forberede en kopi av siste lønnsslipp og skattemeldingen (selvangivelse), fordi dette kreves som dokumentasjon i mange tilfeller. Forbereder du deg godt kan søknadsprosessen bli enda smidigere. 

Fleksibelt Lån fra Komplett Bank er et godt alternativ om du ønsker refinansiering. Det er kostnadsfritt å søke og du mottar et uforpliktende lånetilbud. Benytter du deg av elektronisk signering kan du i de fleste tilfeller få utbetalt lånet innen kort tid. 
 

Låneeksempel: Nominell rente 14,30%, effektiv rente 16,90%, lånebeløp kr 65 000 o/5 år, kostnad kr 29 333, totalt kr 94 333. Eksemplet forutsetter at lånet tilbakebetales med like månedsbeløp på kr 1 572 over 5 år.