Vennligst vent...

Refinansiering av lån uten sikkerhet


Gjennom livet opplever de fleste uforutsette økonomiske utgifter. Har du hatt behov for flere lån for å kunne dekke utgifter som bare oppstår? Disse kan koste deg mye hver måned i form av renter og gebyrer. Men refinansiering av lån uten sikkerhet kan være løsningen for en mer oversiktlig og romslig økonomi.

Privat gjeld kan hovedsakelig deles i to hovedgrupper; gjeld med og uten sikkerhet. Har du tatt opp et lån med sikkerhet så har du trolig en relativt lav rente fordi lånet er sikret i en personlig eiendel – som for eksempel bolig, bil eller båt. Den lave renten kommer av at det er lav risiko for banken å låne deg penger grunnet sikkerheten.

Lån uten sikkerhet er akkurat slik det høres ut: Du trenger ikke å stille eiendeler som sikkerhet for å få lånet. Lettvinte kreditter som forbrukslån, smålån, handlekontoer og kredittkort er eksempler på lån uten sikkerhet. Ettersom kreditor ikke har noe sikkerhet, vil lånebetingelsene innebære en høy effektiv rente.

Har du samlet opp mange smålån, kredittkort, handlekontoer, handlekontoer og andre kjøpsfinansieringer, vil det mest sannsynlig lønne seg med refinansiering av slike lån uten sikkerhet.

 

Refinansiering av lån uten sikkerhet

Refinansiering av lån uten sikkerhet vil si at du søker om et større lån, til en lavere effektiv rente, for å kunne innfri de andre dyrere lånene du har. Med mange slike lån er det også mange ulike kreditorer å forholde seg til.

Det å få flere ulike regninger kan fort bli uoversiktlig. Velger du refinansiering av lån uten sikkerhet vil den uoversiktlige økonomien raskt bli lettere å håndtere. Dette er både kjapt og enkelt, og ikke minst kan du spare tusenvis av kroner i form av lavere renter og gebyrer i løpet av lånets løpetid.

 

Spar penger på refinansiering av lån uten sikkerhet

Å betale ned mange lån uten sikkerhet kan bli kostbart i lengden. For eksempel kan kredittkortgjeld komme opp i 30 prosent nominell rente, og smålån kan ha skyhøy rente på lave lånebeløp. Rent økonomisk vil en god løsning være refinansiering, da den nominelle renten kan være mer halvparten av den som tilbys på kredittkort.

Velger du refinansiering av lån uten sikkerhet fra Komplett Bank, vil du kunne få et lån på kr 10 000 til 500 000. Samt en nominell rente fra 7,9 til 24,9 prosent, men akkurat hvilken du rente du får blir satt etter en vurdering av lånebeløpet og en individuell kredittsjekk.

 

Refinansiering som er tilpasset din økonomi

Dersom du får innvilget refinansiering av lån uten sikkerhet hos Komplett Bank, får du selv velge nedbetalingstid mellom 3-15år, og du kan, i perioder der økonomien din tillater det, betale mer uten ekstra kostnad.

Ettersom du sparer penger på renter og gebyrer med refinansiering av lån uten sikkerhet, vil vårt tips til deg være å bruke pengene på å nedbetale gjelden slik at det går raskere.

Ønsker du å søke om refinansiering av lån uten sikkerhet hos Komplett Bank, kan du fylle ut søknadskjema og motta et uforpliktende lånetilbud.