Vennligst vent...

Refinansiering av smålån

Smålån, mikrolån og minilån er vanligvis veldig dyre lån med svært høy effektiv rente. Har du tenkt på at det kan lønne seg å samle disse smålånene i ett stort?


Lån uten sikkerhet som starter på kr 1 000 er enkle å få utbetalt, men lite økonomisk å betale ned på over tid. Disse lånene bør i utgangspunktet kun dekke et forbigående lånebehov - ellers vil de koste mer enn de smaker. En refinansiering av smålån vil være et riktig steg å gå for å spare unødvendige lånekostnader dersom du har flere slike.

Uforutsette hendelser skjer i tide og utide, og når det kniper som mest er det godt at det finnes alternativer på markedet som dekker et kortsiktig pengebehov. Å søke om smålån er både enkelt og raskt, men dessverre ikke veldig økonomisk dersom du betaler på disse over lang tid. Enkelte tilbydere gir lån ned i kr 1 000. Den effektive renten på slike lån kan komme opp i over 5 000 prosent. Det er den brutale realiteten dersom man trenger penger raskt. Uansett, har du fått utbetalt et smålån så bør du egentlig betale ned dette så raskt du bare kan. Betaler du allikevel ned på dette over tid, vil det lønne seg å refinansiere dette og eventuelt andre lån i et større lån med langt lavere rente. Du finner oversikt over dine aktive kreditter i Gjeldsregisteret.


Kvitt deg med den dyreste gjelden

Fremfor å gremmes over høye renter og mange kreditorer kan du enkelt søke om refinansiering og innfri de dyre smålånene - få oversikt over dine utestående kreditter og samtidig spare mange kroner! Komplett Bank tilbyr et meget attraktivt Refinansieringslån. Den nominelle renten ligger fra 7,9 til 24,9 %. Ved å søke om refinansieringslån vil du kunne innfri de dyre smålånene med et større og langt billigere lån, slik at månedsbeløpet du betaler på dine lån i dag blir redusert.

Smålånene, mikrolånene og minilånene er de dyreste lånene man kan ha, og er derfor de lånene man bør prioritere å nedbetale eventuelt refinansiere. Har man flere smålån betaler man også unødvendig mange og høye termingebyrer. Dersom man refinansierer flere smålån vil man kunne minst halvere den nominelle renten på gjelden, men også slippe unna termingebyrer, hvilket utgjør en helt unødig kostnad i denne sammenhengen.


Søk om refinansiering av smålån

Å søke om refinansiering i Komplett Bank er enkelt og tar kun få minutter. Søknadsprosessen er elektronisk og innfrielse av lån kan i mange tilfeller skje samme dag som søknaden sendes. Med en nominell rente fra 7,9 % til 24,9 % er du garantert å spare mange kroner i løpet av lånets løpetid. Du signerer låneavtalen med BankID, slik at låneprosessen blir smidig og rask.

Merk at renten settes individuelt etter en kredittvurdering og ut i fra en generell vurdering av søkers privatøkonomi. Minstekravet for å få innvilget refinansieringslån er at søkeren ikke har betalingsanmerkning eller inkassosaker.

Bli kvitt dyre smålån og betal ned lånet i ditt eget tempo – søk om refinansiering fra Komplett Bank. Motta et uforpliktende lånetilbud og se hvor mye du kan spare på å samle dine lån med et Refinansieringslån.