Til hovedinnhold

Refinansiering uten krav til sikkerhet

Lån uten sikkerhet betyr at banken ikke krever salgspant i form av eiendel eller eiendom for å utbetale lånet.

Refinansieringslån er det samme, men med forskjellen at du bruker pengene du låner til å innfri andre lån og kreditter.

Det er enkelt å søke om refinansiering, og du kan spare mange kroner i form av lavere rentekostnader i løpet av et låns løpetid. I tillegg vil det, for en med uoversiktlig økonomi, bidra til med å få orden og oversikt over økonomien da flere lån uten sikkerhet blir til ett.

Hva passer et forbrukslån uten sikkerhet til?

Et forbrukslån uten sikkerhet kan passe for deg som trenger penger raskt. Det kan for eksempel være fordi man har havnet i en økonomisk krise, fordi man må betale en dyr engangsutgift eller kanskje fordi det har oppstått en sjelden mulighet til å oppfylle en drøm.

Et forbrukslån uten sikkerhet kan dessuten være lurt dersom du har flere smålån eller dyr gjeld som du er nødt til å betale ned. Et forbrukslån kan i denne situasjonen hjelpe deg med å få kontroll på økonomien din.

Refinansiering av forbrukslån

Forbrukslån og smålån samle seg raskt opp. Dette kan både bli dyrt som følge av ugunstige renter, men kan også blir uoversiktlig for deg som lånetaker.

Når du refinansierer forbrukslån, tar du opp ett stort lån i stedet for å måtte forholde deg til mange små. Dermed får du enklere oversikt over hva du skylder og en bedre kontroll over nedbetalingen av det nye lånet. 

Refinansiering av gjeld

Hvis du har mye gjeld, kan det lønne seg å vurdere refinansiering av gjelden gjennom å ta opp et lån som dekker denne. Dermed får du enklere oversikt over gjelden din og en mer forutsigbar økonomi.

Selv om forbrukslån uten sikkerhet kan ha høye renter, har de ofte lavere renter enn for eksempel kredittkortgjeld. Derfor kan det lønne seg økonomisk å refinansiere dyr kredittkortgjeld med et forbrukslån. Du kan betale ned den dyre gjelden umiddelbart, og betale ned det nye lånet med en mer gunstig rente.

Du kan halvere den nominelle renten!

Det blir dyrt å ha flere lån, og en god måte å løse dette på rent økonomisk er å refinansiere dyr gjeld uten sikkerhet med et langt billigere alternativ. Refinansieringslån kan faktisk ha en nominell rente som er mindre enn halvparten av renten som tilbys på for eksempel kredittkort.

Alle dyre lån bør samles hvis det er penger å spare! Måtte det være smålån, mindre forbrukslån, handlekontoer og kjøpsfinansieringer. Ingen fortjener å betale mer enn de må.

Å søke om refinansiering er raskt og enkelt.  Vi vil kun tilby lån dersom vi ser at dette vil bli billigere enn hva du har totalt sett. Fordelen er at du kan refinansiere dyr gjeld uten sikkerhet og betale et lavere månedsbeløp enn hva du samlet gjør i dag.

Få oversikt over din gjeld uten sikkerhet

En refinansiering vil garantert gjøre underverker for din privatøkonomi, men den vil også bidra til at du får den oversikten over økonomien din. Istedenfor å ha mange små lån og mindre oversikt, vil du med refinansiering få ett lån, én faktura og fullstendig oversikt over hvor mye du skal betale og hvor mye du skylder til enhver tid.

Det tar kort tid å søke om refinansieringslån hos oss og du får et umiddelbart svar. Vi sammenligner lånetilbudet med dine eksisterende lån, slik at du kan være trygg på at du ikke refinansierer et eksisterende billigere lån. Hensikten med refinansiering er jo nettopp å spare penger.

Send inn en søknad og motta et uforpliktende lånetilbud allerede i dag.