Til hovedinnhold

Samle alle lån og spar penger

Har du vurdert å samle alle lån? Ikke bare kan du spare penger, men en opprydning i økonomien gir deg også bedre kontroll og større frihet – en refinansiering er rett og slett et godt valg for deg som har flere mindre lån.

Mikrolån, smålån, minilån – det finnes mange typer lån, i tillegg til flust av ulike kredittkort. Har du latt deg friste av flere av disse når det har oppstått et midlertidig behov for ekstra midler? Du er ikke alene om å så bli overrasket over hvor mye gjelden utgjør når du legger sammen hvert lån, renter og gebyrer. Ved å refinansiere kan du samle alle slike lån til et større lån med bedre fordeler.

Fire gode grunner til å samle alle lån:

Mindre månedsbeløp å betale. Et større lån kan gi deg lavere renter enn flere ulike rentebeløp og færre gebyrer – i noen tilfeller slipper du også gebyrer og avgifter. Du får med andre ord et betraktelig mindre beløp på den nye fakturaen. Som nevnt sparer du penger, kanskje til og med opptil flere tusen kroner i året.

Bedre oversikt. Flere fakturaer betyr også flere beløp, forfallsdatoer og nedbetalingsplaner å ha kontroll på. Ved å samle alle lån under ett, får du kun én faktura og én forfallsdato å huske. I noen tilfeller kan du også bestemme selv over nedbetalingen.

Lånene dine blir innfridd. Når du søker om refinansiering for å samle alle lån, sørger banken for at disse blir betalt og innfridd. Med andre ord får du hjelp til refinansieringen og trenger ikke forholde deg til så mye annet enn å skulle nedbetale det nye lånet ditt.

Bedre likviditet. Med reduserte utgifter hver måned, kan du enten betale ned lånet raskere enn du normalt kunne gjort eller bruke pengene på noe annet som er viktig for deg.

Sammenlign renter og gebyrer

Men hva er beste refinansiering for deg? Et tips er å gjøre grundig forarbeid før du velger hvilket lån du skal gå for. Det er nemlig ikke gitt at alle långivere gir deg like attraktive renter og fordeler.

Start gjerne med å bruke litt tid på å få oversikten over de ulike lånene dine. Hvor mye gjenstår å betale, hva betaler du i renter og hvilke gebyrer betaler du? En rask sammenligning med de som tilbyr refinansiering vil vise at det mest sannsynlig er mer gunstig for deg å samle alle lånene i ett større lån, ikke minst fordi du kan spare penger.  

Samle alle lån hos Komplett Bank 

Dersom du velger å samle alle lån hos Komplett Bank, får du alle de fordelene som nevnt ovenfor. Refinansierer du med dette låneproduktet, kan du søke om inntil kr 500 000 uten sikkerhet. Velg nedbetaling mellom 3-15år basert på din økonomi, men vit at du kan alltids betale ned på kortere tid enn valgt nedbetalingstid. Hvilken rente du får, blir satt av en individuell kredittvurdering. Det er uansett høy sannsynlighet for at det vil bli billigere for deg enn å betale de dyre smålånene hver for seg.

Samle alle lån til Lån i Komplett Bank og få bedre kontroll over økonomien. Du får raskt svar på din søknad og kan refinansiere dyre lån innen kort tid.