Til hovedinnhold

Samle kredittkortgjeld

Unngå å betale unødvendig mye renter på din kredittkortgjeld – samle heller dine kredittkort i et større lån. Dersom du har flere kredittkort og betaler renter på disse kan det være mye å spare i å samle disse i et lån med langt lavere nominell rente. En stor andel av Norges befolkning har kredittkortgjeld, men de færreste tenker over at det koster så mye. Vær sikker – det koster når man regner på alternativene! 

Var du en av de som fikk seg et sjokk da du sjekket hva som stod registrert på deg i Gjeldsregisteret? Da er du ikke alene. En refinansiering eller samling av alle dine kredittkort vil både være godt for din privatøkonomi, for din egen oversikt og for din kredittscore! Samtidig vil du med stor sannsynlighet kunne spare noen kroner på dette trikset. Lavere nominell rente, færre gebyrer kan bli din fremtid - det i tillegg til et lavere beløp å betale hver måned.

I dagens marked er det mange aktører som tilbyr refinansiering og samling av kredittkortgjeld. Det koster heller ingenting for en forbruker å søke om et slikt lån. En søknad er helt uforpliktende og vanligvis gyldig inntil 30 dager.

Betal ned kredittkortgjelden din raskere

Samler man all kredittkortgjeld i et større og billigere lån vil man kunne betale ned gjelden raskere. Lavere nominell rente og færre gebyrer gjør at nedbetalingstiden på lånets månedsbeløp reduseres betraktelig. Selv om du kan redusere løpetiden ved en refinansiering så er det ikke alle som foretrekker det. Isteden velger mange å beholde nedbetalingstiden, men heller redusere månedskostnadene. På denne måten får du bedret husholdningens betalingsevne og en mer robust privatøkonomi.

Komplett Bank tilbyr refinansieringslån opptil kr 500 000 der du selv velger hvor lang tid du ønsker å betale ned lånet. Det eneste kravet er at du betaler minstebeløpet som beregnes ut ifra valgt nedbetalingstid ved signering, som kan være alt mellom 3-15 år, avhengig av din personlige økonomi og gjelden du skal refinansiere. En nominell fra-rente på 7,9 prosent betyr at du kan mer enn halvere renten du i dag har på din kredittkortgjeld. Sett av litt tid til å fylle ut søknadsskjema og motta et svar direkte. Du signerer lånetilbudet med BankID, så en eventuell utbetaling vil ta kort tid. Minner om at du kan få rente opp til 24,9%, men Komplett Bank vil ikke refinansiere for deg med mindre vi kan tilby bedre situasjon enn du har i dag!

Klipp kredittkortene i to

Hadde det ikke vært deilig å trimme lommeboken din – gjøre plass til penger fremfor dyre kredittkort? Gjør noe med det, da vel! Det er helt opp til deg hva du vil bruke pengene dine på, men mange vil nok råde deg til å kvitte deg med unødvendige kostnader. Kredittkortgjeld er i en slik kategori. Unødvendig dyrt og så enkelt å gjøre noe med. Samler du din kredittkortgjeld er du nesten garantert å spare på det, så da er det vel bare å gjøre det…?

Det kan jo ikke bli enklere. Hele prosessen er rask og gjøres enkelt elektronisk. Søknaden tar kort tid å behandle og saksbehandlingen er rask. Enkelte kan oppleve utbetaling samme dag som man søker.

Gi deg selv en bedre privatøkonomi, spar penger og få oversikt!

Søk om lån til å samle din kredittkortgjeld hos Komplett Bank. Søk om refinansiering fra kr 10 000 til kr 500 000 og motta et uforpliktende lånetilbud. Se hvor mye du kan spare hver måned, hvert år og i hele lånets løpetid.