Til hovedinnhold

Slik får du hjelp til refinansiering av gjeld

Med flere dyre smålån kan gjelden fort virke både stor og uhåndterlig. Lurer du på hvordan du på best mulig måte kan komme deg ut av det? Dette bør du vite dersom du trenger hjelp til refinansiering av gjeld.

Dersom du har flere lån hos ulike aktører, kjenner du deg kanskje igjen i at det kan være utfordrende å holde styr på alle de ulike beløpene du skal betale – og det til kanskje forskjellige tider.

Å få hjelp til refinansiering av gjeld er heldigvis enkelt å ordne, og gir deg både mer trygghet og en bedre oversikt. Du slipper dessuten unna unødvendige gebyrer og du får sannsynligvis en langt bedre rente. Du kan ha mye å vinne på å sjekke hvilke muligheter du har for refinansiering, men med så mange aktuelle långivere på markedet, kan det være vanskelig å vite hvem du skal gå for.

Da vil det være nyttig med noen få forholdsregler, mens du undersøker hvordan du skal få hjelp til refinansiering av gjeld. 

Slik får du hjelp til refinansiering 

Når du har bestemt deg og søker om hjelp til refinansiering av gjeld, fungerer det slik at banken vil ordne med alt det praktiske for deg. Ofte er det slik at du sender inn en uforpliktende søknad, og dersom du velger å akseptere tilbudet du eventuelt får, vil banken innfri eksisterende gjeld hos de ulike kreditorene.

Og med det nye lånet ditt på plass, vil du trolig spare ganske mye penger og ha mer økonomisk frihet hver måned. Du får altså færre ting å huske på, samt økt likviditet.

Smidig og garantert besparende refinansiering av gjeld

Når du søker om refinansiering hos Komplett Bank får du kun lån dersom vi ser at vi kan spare deg penger med vårt tilbud. Du vil, basert på en kredittsjekk og gjelden du ksal refinansiere, få tilbud om å nedbetale på mellom 3-15 år og nominell rente mellom 7,9-24,9%. Å søke er helt uforpliktende, så det er bare å søke, så ser du hva Komplett Bank kan tilby deg.

Dersom fleksibilitet også er et viktig element når du skal søke om hjelp til refinansiering av gjeld, er Refinansieringslån fra Komplett Bank et godt alternativ. Så lenge du betaler minimumsbeløpet som er påløpte renter, gebyrer og avdrag hver måned, kan du velge å nedbetale lånet når du selv føler du har økonomi til det. Komplett Bank tilbyr ikke bare et fleksible produkt, men tilstreber også å være i fremste rekke når det gjelder attraktive lånevilkår og enkel søknadsprosess – slik at du kan få den beste hjelpen til å refinansiere dine lån.

Dersom du trenger hjelp til refinansiering av gjeld, vet du nå hva som kan være lurt å tenke på i forkant – før du søker.