Trenger du hjelp til refinansiering?
Vennligst vent...

Trenger du hjelp til refinansiering?

Sitter du med gjeld fra flere ulike smålån eller kredittkort og føler at det begrenser økonomien din? Kunne du trengt hjelp til refinansiering? Det er det mange gode grunner til at du bør gjøre. 

Dersom du har flere ulike smålån og sitter med en følelse av at du mister oversikten, kan en smart løsning være å få hjelp til refinansiering av gjelden. Ved å rydde opp i økonomien din med et refinansieringslån, kan du få et lavere månedsbeløp å betale – noe som sannsynlig vil gi deg litt større økonomisk frihet. Uansett vil en refinansiering gi deg den oversikten du trenger.

Da vil du også kunne velge å nedbetale lånet enda raskere enn du ellers ville hatt mulighet til, og i prosessen spare både tid og penger. Fordelene ved å søke om hjelp til refinansiering, er mange. 

Søk om hjelp til refinansiering

Det er mange aktører som kan tilby hjelp til deg som ønsker refinansiering av lån. Komplett Bank er en av disse og tilbyr Fleksibelt Lån - et godt alternativ for deg med flere smålån og kredittkortgjeld. Det er ingen krav til sikkerhet og låneprosessen er rask og enkel. Du trenger med andre ord ikke vente lenge på å få hjelp til refinansiering. 

Søker du om hjelp til refinansiering, betyr det at Komplett Bank vil innfri dine eksisterende lån – og du får kun ett lån å nedbetale. Lånet har en fleksibel låneramme mellom kr 10 000 og kr 500 000, så du kan søke det lånet som passer best for deg. Du kan også søke om en låneramme som er høyere enn den samlede gjelden din – og du bestemmer selv hva du ønsker å bruke det resterende beløpet til. 

Komplett Bank opererer med en nominell rente fra 7,9 prosent. Hvilken rente du får på ditt lån, settes etter en individuell kredittvurdering. Maksimal nominell rente er 19,9 prosent.

Fleksibel nedbetaling - større frihet

Velger du å søke om hjelp til refinansiering via Komplett Bank, står du helt fritt til å betale det ned når du ønsker, men det kreves alltid innbetaling av minimumsbeløpet hver måned. Likevel anbefaler vi alltid våre kunder å legge opp en fornuftig nedbetalingsplan. Det er også motiverende å se at gjelden reduseres etter nedbetalinger og forhåpentligvis blir man enda mer motivert til å fortsette med en jevn betaling på lånet. 

En annen fordel med refinansiering er rett og slett at det blir lettere å ta tilbake kontrollen over hva pengene dine faktisk går til. Istedenfor å forholde deg til mange ulike fakturaer, vil du nemlig bare få én – og innlogging til en oversiktlig Min Side. Her kan du gå inn og se transaksjoner, renter, hva du har betalt og hva som gjenstår å betale. 

Få hjelp til refinansiering i dag

For å få hjelp til refinansiering hos Komplett Bank, kan du søke om Fleksibelt Lån. Dersom søknaden din blir innvilget, og du vil akseptere lånetilbudet, signerer du dette med BankID. Det sikrer en rask prosess som, i mange tilfeller, sikrer at lånet blir utbetalt samme dag. Sitter du med flere ubesvarte spørsmål, kan du også kontakte Kundeservice, enten på telefon eller via mail. 
Søker du om hjelp til refinansiering, kan du innfri de dyre lånene dine i ditt eget tempo og få tilbake kontrollen over økonomien din. Søk i dag og få svar innen rimelig tid.  
 

Låneeksempel: Nominell rente 14,30%, effektiv rente 16,90%, lånebeløp kr 65 000 o/5 år, kostnad kr 29 333, totalt kr 94 333. Eksemplet forutsetter at lånet tilbakebetales med like månedsbeløp på kr 1 572 over 5 år.

Fleksibelt Lån

1 / 2
Beløpet ble avrundet
Ønsker du kostnadsfritt å motta et tilbud om Komplett Bank MasterCard?
Har du glemt å sette kryss?

Har du glemt å sette kryss?