Til hovedinnhold

Trenger du hjelp til refinansiering?

Sitter du med gjeld fra flere ulike smålån eller kredittkort og føler at det begrenser økonomien din? Kunne du trengt hjelp til refinansiering? Det er det mange gode grunner til at du bør gjøre.

Dersom du har flere ulike smålån og sitter med en følelse av at du mister oversikten, kan en smart løsning være å få hjelp til refinansiering av gjelden. Ved å rydde opp i økonomien din med et refinansieringslån, kan du få et lavere månedsbeløp å betale – noe som sannsynlig vil gi deg litt større økonomisk frihet. Uansett vil en refinansiering gi deg den oversikten du trenger.

Da vil du også kunne velge å nedbetale lånet enda raskere enn du ellers ville hatt mulighet til, og i prosessen spare både tid og penger. Fordelene ved å søke om hjelp til refinansiering, er mange.

Søk om hjelp til refinansiering

Det er mange aktører som kan tilby hjelp til deg som ønsker refinansiering av lån. Komplett Bank er en av disse og tilbyr et lån som vil fungere som et veldig godt alternativ for deg med flere smålån og kredittkortgjeld. Det er ingen krav til sikkerhet i form av egen bolig eller bil og låneprosessen er smidig. Du trenger med andre ord ikke vente lenge på å få hjelp til refinansiering.

Søker du om hjelp til refinansiering, betyr det at Komplett Bank vil innfri dine eksisterende lån – og du får kun ett lån å nedbetale. Du kan låne mellom kr 10 000 og kr 500 000, så du kan søke det lånet som passer best for deg.

Komplett Bank opererer med en nominell rente fra 7,9 prosent. Hvilken rente du får på ditt lån, settes etter en individuell kredittvurdering. Maksimal nominell rente er 24,9 prosent.

Fleksibel nedbetaling - større frihet

Velger du å søke om hjelp til refinansiering via Komplett Bank, står du helt fritt til å betale det ned lånet når du ønsker. Når du søker kan du velge nedbetaling mellom 3-15år, og vi anbefaler kunder å legge opp en fornuftig nedbetalingsplan. Dersom du ønsker å gjøre større innbetalinger ila låneperioden er dette helt opp til deg, og det er motiverende å se at gjelden reduseres etter nedbetalinger.

En annen fordel med refinansiering er rett og slett at det blir lettere å ta tilbake kontrollen over hva pengene dine faktisk går til. Istedenfor å forholde deg til mange ulike fakturaer, vil du nemlig bare få én – og innlogging til en oversiktlig Min Side. Her kan du gå inn og se transaksjoner, renter, hva du har betalt og hva som gjenstår å betale. 

Få hjelp til refinansiering i dag

For å få hjelp til refinansiering hos Komplett Bank er det enkelt å greit å fylle ut en kort søknad, så hentes informasjon om di usikrede gjeld fra Gjeldsregisteret. Dersom søknaden din blir innvilget, og du vil akseptere lånetilbudet, signerer du dette med BankID. Det sikrer en rask prosess som, i mange tilfeller, sikrer at lånet blir utbetalt samme dag. Sitter du med flere ubesvarte spørsmål, kan du også kontakte Kundeservice, enten på telefon eller via mail.

Søker du om hjelp til refinansiering, kan du innfri de dyre lånene dine og få tilbake kontrollen over økonomien din. Søk i dag og få raskt svar.