Til hovedinnhold

Smålån

Smålån uten krav til sikkerhet

Noen ganger havner vi i situasjoner som gjør at vi trenger tilgang til litt ekstra kapital på en rask og sikker måte. Andre ganger skulle man gjerne bare hatt mer penger for å oppfylle et spesielt ønske. Uansett hva som beskriver ditt behov så kan det være aktuelt å vurdere et lån.

Hva er smålån uten sikkerhet?

Smålån er det samme som et vanlig forbrukslån, og betyr som oftest at du låner penger til noe annet enn for eksempel til bolig eller bil, som det finnes egne lån for.

Dette betyr at du ikke trenger å stille med eiendeler som sikkerhet til långiver. Et forbrukslån uten krav til sikkerhet kan du bruke til det du selv vil.

En av de største fordelene med et lån uten sikkerhet er at utbetaling av lånet kan skje raskt og uten unødvendig mye papirarbeid.

Som med alle andre lån, skal også smålån uten sikkerhet tilbakebetales. En grei huskeregel er at renteutgiftene alltid blir lavere, jo raskere du nedbetaler lånet.

Velger du lån fra Komplett Bank, betyr det at du får attraktive betingelser, oversiktlig nedbetalingsplan og muligheten til å innfri lånet helt eller delvis når du vil og uten ekstra kostnad. Med andre ord – en sikker og god måte å låne penger på.

Fordelen er at det eneste kravet er at du betaler minstebeløpet som inkluderer påløpte renter, gebyr og avdrag hver måned.

Smålån med rask behandling

Hos Komplett Bank kan du søke om lån på mellom 10 000 og 500 000 kroner, alt etter hva som passer ditt behov.

En rask titt på lånekalkulatoren gir deg en indikasjon på hva som vil bli månedsbeløpet å betale hver måned. Legger du opp til en fornuftig nedbetalingsplan, unngår du altså unødvendige rentekostnader, samtidig som du har full kontroll på lånet og hvordan det påvirker din egen økonomi. Dette gjør et smålån på dagen uten sikkerhet til et attraktivt alternativ når du trenger penger fort.

For å kunne ferdigbehandle søknaden kan vi be deg om siste skattemelding og/eller siste lønnsslipp. Den raskeste og enkleste måten å gi oss dette er gjennom Samtykkebasert Lånesøknad (SBL).

SBL er en digital godkjenning til å hente informasjon om din inntekt direkte fra Skatteetaten, og det eneste du må gjøre er å signere med din BankID.

Søk om et raskt lån uten sikkerhet

Å søke om lån trenger ikke å være en langdryg og komplisert prosess. Hvis du vet akkurat hva du trenger pengene til, og hvor mye, skal det ikke være nødvendig å gå gjennom en lang prosess for å få et lån.

Du kan søke om et raskt lån uten sikkerhet, og få pengene du trenger – når du trenger dem.

Siden lån uten sikkerhet ikke stiller noen krav til hva pengene skal brukes til, står du helt fri til å betale for uforutsette utgifter eller til å oppfylle drømmene dine. Et lån gir deg enda større fleksibilitet, siden du kan få pengene utbetalt etter kort tid – noen ganger allerede samme dag.

Smålån gir større frihet

Det aller beste med et smålån uten sikkerhet er det at du har friheten til å disponere lånet akkurat slik du vil, uten at Komplett Bank som långiver stiller krav til hva du bruker det til. Du bruker pengene til det du har lyst til, enten de skal gå til reparasjon av bilen, en lang ferie, oppussing eller et pågående byggeprosjekt.

Sender du en lånesøknad til oss, mottar du et uforpliktende tilbud. Pengene kan du bruke til akkurat det du vil, til stort eller smått, til drømmer eller praktiske prosjekter – valget er ditt.

Dersom du ønsker en refinansiering av dine forbrukslån, lønner det seg å sende inn en søknad til Komplett Bank.

Et refinansieringslån fra oss garanterer en lavere lånekostnad enn det du har i dag! 

Hvem kan søke om smålån?

Alle som har fylt 20 år og har en folkeregistrert adresse i Norge kan søke om lån i Komplett Bank.

Et annet krav er at man ikke har betalingsanmerkninger eller inkassokrav.

Hvor lenge tar det før man kan få pengene på konto?

Komplett Bank tilbyr relativt rask behandling av søknaden din. I noen tilfeller kan du få pengene så fort som samme dag, og vanligvis innen 1- 2 virkedager.

Hvor fort skal lånet betales tilbake?

Det er opp til deg når du vil innfri hele eller deler av lånet.

Tilbakebetaling skjer gjennom faste beløp slik at du til enhver tid har kontroll på din økonomi samtidig som at du hver måned reduserer utestående gjeld. Det eneste kravet er at du betaler minstebeløpet som inkluderer påløpte renter, gebyr og avdrag hver måned.