Vennligst vent...

Smålån

Smålån uten sikkerhet

Noen ganger havner vi i situasjoner som gjør at vi trenger tilgang til ekstra kapital på en rask og sikker måte. Andre ganger skulle man gjerne bare hatt mer penger for å oppfylle et spesielt ønske. Uansett hva som beskriver ditt behov så kan løsningen ligge i smålån uten sikkerhet.

Uforutsette hendelser oppstår når vi minst aner det og føre til et midlertidig økonomisk pengebehov, noe som gjør at man trenger tilgang til ekstra penger raskt. På samme måte er det noen drømmer som ikke kan oppfylles uten litt større økonomisk frihet. Da kan det være aktuelt å vurdere små lån uten sikkerhet.

Hva er smålån uten sikkerhet?

Smålån er det samme som et vanlig forbrukslån, og betyr som oftest at du låner penger til noe annet enn for eksempel til bolig eller bil, som det finnes egne lån for. Et forbrukslån uten sikkerhet kan du bruke til det du selv vil. Og i likhet med forbrukslån, kan du også ta opp smålån uten sikkerhet. Dette betyr at du ikke trenger å stille med eiendeler som sikkerhet til långiver. En av de største fordelene med lån uten sikkerhet er at utbetaling av lånet kan skje raskt uten unødvendig mye papirarbeid.

Velger du lite lån uten sikkerhet fra Komplett Bank, betyr det at du får attraktive betingelser, fleksibel nedbetaling og kun et minimumsbeløp å betale hver måned. Med andre ord – en sikker og god måte å låne penger på.

Som med alle andre lån, skal også smålån uten sikkerhet tilbakebetales. En grei huskeregel er at renteutgiftene alltid blir lavere, jo raskere du nedbetaler lånet. Fordelen er likevel at du står fritt til å betale når du har økonomi til det. Det eneste kravet er at du betaler minstebeløpet som inkluderer påløpte renter, gebyr og avdrag hver måned.

Smålån opptil 150 000 kroner

Hos Komplett Bank kan du søke om Fleksibelt Lån mellom 10 000 og 500 000 kroner, alt etter hva som passer ditt behov. En rask titt på lånekalkulatoren gir deg en indikasjon på hva som vil bli månedsbeløpet å betale hver måned. Legger du dermed opp til en fornuftig nedbetalingsplan, unngår du altså unødvendige rentekostnader.

Komplett Bank regner små lån for å være beløp opp til 150 000 kroner. Søker du om lån under dette beløpet vil vi kunne behandle søknaden din relativt raskt. I noen tilfeller kan du få pengene så fort som samme dag. Vi vurderer alle søknader likt, og dokumentasjonskrav kan komme i ettertid. Vi vil i så fall be deg laste opp siste Skattemelding og/eller siste lønnsslipp for å ferdigbehandle søknaden. Dette trenger vi for å verifisere opplysningene fra søknadsskjema.

Smålån gir større frihet

Det aller beste med et smålån uten sikkerhet er det at du har friheten til å disponere lånet akkurat slik du vil, uten at Komplett Bank som långiver stiller krav til hva du bruker det til. Du bruker pengene til det du har lyst til, enten de skal gå til reparasjon av bilen, en lang ferie, oppussing eller et pågående byggeprosjekt.

Sender du en søknad om smålån uten sikkerhet til Komplett Bank, mottar du et uforpliktende tilbud. Pengene kan du bruke til akkurat det du vil, til stort eller smått, til drømmer eller praktiske prosjekter – valget er opp til deg. 

Dersom du ønsker en refinansiering av dine forbrukslån, kan det lønne seg å sjekke betingelsene til Fleksibelt Lån. Komplett Bank tilbyr også refinansiering som produkt for å samle flere små lån til ett større. 

Låneeksempel: Nominell rente 14,30%, effektiv rente 16,90%, lånebeløp kr 65 000 o/5 år, kostnad kr 29 333, totalt kr 94 333. Eksemplet forutsetter at lånet tilbakebetales med like månedsbeløp på kr 1 572 over 5 år.