Til hovedinnhold

Smålån uten krav til sikkerhet

Smålån

Ekstra kapital på en rask og sikker måte? Et forbrukslån uten krav til sikkerhet kan du bruke til det du selv vil.
Noen ganger havner vi i situasjoner som gjør at vi trenger tilgang til litt ekstra kapital på en rask og sikker måte. Andre ganger skulle man gjerne bare hatt mer penger for å oppfylle et spesielt ønske. Uansett hva som beskriver ditt behov så kan det være aktuelt å vurdere et lån.

Hva er smålån uten sikkerhet?

Smålån er det samme som et vanlig forbrukslån, og betyr som oftest at du låner penger til noe annet enn for eksempel til bolig eller bil, som det finnes egne lån for.

Dette betyr at du ikke trenger å stille med eiendeler som sikkerhet til långiver. Et forbrukslån uten krav til sikkerhet kan du bruke til det du selv vil.

En av de største fordelene med et lån uten sikkerhet er at utbetaling av lånet kan skje raskt og uten unødvendig mye papirarbeid.

Som med alle andre lån, skal også smålån uten sikkerhet tilbakebetales. En grei huskeregel er at renteutgiftene alltid blir lavere, jo raskere du nedbetaler lånet.

Velger du lån fra Komplett Bank, betyr det at du får attraktive betingelser, oversiktlig nedbetalingsplan og muligheten til å innfri lånet helt eller delvis når du vil og uten ekstra kostnad. Med andre ord – en sikker og god måte å låne penger på.

Fordelen er at det eneste kravet er at du betaler minstebeløpet som inkluderer påløpte renter, gebyr og avdrag hver måned.

Smålån med rask behandling

Hos Komplett Bank kan du søke om lån på mellom 10 000 og 500 000 kroner, alt etter hva som passer ditt behov.

En rask titt på lånekalkulatoren gir deg en indikasjon på hva som vil bli månedsbeløpet å betale hver måned. Legger du opp til en fornuftig nedbetalingsplan, unngår du altså unødvendige rentekostnader, samtidig som du har full kontroll på lånet og hvordan det påvirker din egen økonomi. Dette gjør et smålån på dagen uten sikkerhet til et attraktivt alternativ når du trenger penger fort.

For å kunne ferdigbehandle søknaden kan vi be deg om siste skattemelding og/eller siste lønnsslipp. Den raskeste og enkleste måten å gi oss dette er gjennom Samtykkebasert Lånesøknad (SBL).

SBL er en digital godkjenning til å hente informasjon om din inntekt direkte fra Skatteetaten, og det eneste du må gjøre er å signere med din BankID.

Søk om et raskt lån uten sikkerhet

Å søke om lån trenger ikke å være en langdryg og komplisert prosess. Hvis du vet akkurat hva du trenger pengene til, og hvor mye, skal det ikke være nødvendig å gå gjennom en lang prosess for å få et lån.

Du kan søke om et raskt lån uten sikkerhet, og få pengene du trenger – når du trenger dem.

Siden lån uten sikkerhet ikke stiller noen krav til hva pengene skal brukes til, står du helt fri til å betale for uforutsette utgifter eller til å oppfylle drømmene dine. Et lån gir deg enda større fleksibilitet, siden du kan få pengene utbetalt etter kort tid – noen ganger allerede samme dag.

Smålån gir større frihet

Det aller beste med et smålån uten sikkerhet er det at du har friheten til å disponere lånet akkurat slik du vil, uten at Komplett Bank som långiver stiller krav til hva du bruker det til. Du bruker pengene til det du har lyst til, enten de skal gå til reparasjon av bilen, en lang ferie, oppussing eller et pågående byggeprosjekt.

Sender du en lånesøknad til oss, mottar du et uforpliktende tilbud. Pengene kan du bruke til akkurat det du vil, til stort eller smått, til drømmer eller praktiske prosjekter – valget er ditt.

Dersom du ønsker en refinansiering av dine forbrukslån, lønner det seg å sende inn en søknad til Komplett Bank.

Et refinansieringslån fra oss garanterer en lavere lånekostnad enn det du har i dag! 

Hvem kan søke om smålån?

Alle som har fylt 20 år og har en folkeregistrert adresse i Norge kan søke om lån i Komplett Bank.

Et annet krav er at man ikke har betalingsanmerkninger eller inkassokrav.

Hvor lenge tar det før man kan få pengene på konto?

Komplett Bank tilbyr relativt rask behandling av søknaden din. I noen tilfeller kan du få pengene så fort som samme dag, og vanligvis innen 1- 2 virkedager.

Hvor fort skal lånet betales tilbake?

Det er opp til deg når du vil innfri hele eller deler av lånet.

Tilbakebetaling skjer gjennom faste beløp slik at du til enhver tid har kontroll på din økonomi samtidig som at du hver måned reduserer utestående gjeld. Det eneste kravet er at du betaler minstebeløpet som inkluderer påløpte renter, gebyr og avdrag hver måned. 
Låneeksempel: nominell rente 8,67 %, effektiv rente 10,34 %, 90 000 kr. o/5 år, etableringsgebyr 870 kr, termingebyr 35 kr/ md. Kostnad 24 407 kr, totalt 114 407 kr. Maks. effektiv rente 32,10 %

Smålån på dagen til alle formål

Det å skulle spare opp penger og kapital til små prosjekter eller reiser, krever både tålmodighet og disiplin. Og du er ikke alene om å synes at det er kjedelig å skulle utsette noe du har tenkt på ganske lenge.

Små lån på dagen

Det kan være mange ulike grunner til at det plutselig oppstår et behov for ekstra kapital. Enten det gjelder en midlertidig økonomisk utfordring eller ei, så kan det være en lettelse å vite hvordan du skal gå frem for å søke om små lån på dagen.

Lån 20 000 kroner

Det er det samme hva du faktisk skal med et lån på 20 000 kroner, for med et Lån fra Komplett Bank står du fritt til å disponere pengene akkurat som du selv vil.

Ønsker du et lite lån på dagen?

Det er det samme hvorfor du har behov for et lite lån på dagen – det viktigste er at du skal føle deg trygg og sikker på den aktøren du velger. Her er fem gode grunner til hvorfor det er fordelaktig å søke om et lite lån på dagen hos Komplett Bank.

Lån 15 000 kroner med fleksibilitet

Du har kanskje opplevd at du ønsker deg noe elektronikk, men at lommeboken ikke strekker til der og da? Eller at noe av utstyret du allerede hadde ble ødelagt, og at du trenger et nytt alternativ så fort som mulig?

Lån 30 000 kroner

Med Lån hos Komplett Bank står du helt fritt til å bruke pengene til hva du vil, og du kan når som helst, innen nedbetalingstiden, innfri ånet uten ekstra kostnad!