Til hovedinnhold

Lån 15 000 kroner med fleksibilitet

Det å ta opp et lån trenger ikke være forbeholdt store beløp og drømmer, men kan like gjerne være et lite lån på 15 000 kroner. Det er flere fordeler med et lån på denne størrelsen.

Du har kanskje opplevd at du ønsker deg noe elektronikk, men at lommeboken ikke strekker til der og da? Eller at noe av utstyret du allerede hadde ble ødelagt, og at du trenger et nytt alternativ så fort som mulig? Uansett om det er en PC, mobil eller noe annet du trenger, så vil det være praktisk å få tak i pengene du trenger på en enkel og rask måte.

Et alternativ kan være å søke om lån på 15 000 kroner fra Komplett Bank. Fordelen med et såpass lite lån, er at det øker sjansen for å både få godkjent søknaden og utbetalt pengene i løpet av kort tid.

Lån 15 000 kroner i dag

Sender du inn søknaden om å låne 15 000 kroner i dag, kan prosessen faktisk gå så fort at du også får utbetalt pengene i løpet av dagen. Å fylle ut søknaden gjør du elektronisk på nett. Alle søknader om lån under 150 000 kroner krever sjelden ikke så mye mer enn at du fyller ut søknadsskjemaet med noen få opplysninger om deg selv og ønsket lånesum.

Du får raskt svar, og dersom søknaden din blir godkjent, mottar du et uforpliktende lånetilbud. Det er helt opp til deg om du vil akseptere dette eller ikke. Du aksepterer ved å signere låneavtalen elektronisk med BankID.

Effektiv søknadsprosess på Lån

Med Lån hos Komplett Bank kan du låne alt mellom 10 000 og 500 000 kroner uten sikkerhet, trygt og enkelt. Skulle du ha behov for å låne mer enn et mindre lån, kan du bli bedt om å sende inn inntekts- og skattedokumentasjon. Disse dokumentene vil verifisere opplysningene du har oppgitt i søknaden. Et tips er å velge automatisk innhenting av opplysninger fra Altinn, kalt SBL, slik er du med på å sikre en så god søknadsbehandling som mulig, alternativt kan du ordne elektroniske kopier av disse og laste dem opp manuelt.

Når det kommer til nedbetaling av lånet vil du bli fakturert basert på en fastsatt nedbetalingsplan hver måned. Du kan også betale inn mer enn minstebeløpet når enn det passer din betalingsevne, uten at det påløper ekstrakostnader. En individuell kredittvurdering på søknadsøyeblikket avgjør den nominelle- og effektive renten du blir tildelt.

Hva skal du med et lån på 15 000 kroner?

Med et lite lån på 15 000 kroner kan du unne deg den nye mobiltelefonen du lenge har vurdert, erstatte den gamle PC-en som er ute av drift, oppgradere TV-en eller kjøpe deg noe annet til hjemmet som du har tenkt lenge på. Lånet kan realisere praktiske behov eller oppfylle små, men ikke mindre viktige, drømmer.

Er du ute etter et lån på 15 000 kroner, kan Komplett Bank tilby deg dette. Søk i dag og motta raskt svar og en god søknadsprosess.