Vennligst vent...

Lån 20 000 kroner

Har du havnet i en situasjon der midlene rett og slett ikke strekker til fordi noe uforutsett har oppstått? Hos Komplett Bank kan du ta opp lån på 20 000 kroner og få effektivt tilgang til pengene.

Det kan være at du mangler beløpet til en ferietur du planlegger eller kanskje du trenger et mellomlegg for å kunne betale for reparasjoner på bilen. Eller har det dukket opp noen andre uforutsette utgifter som må betales raskere enn du klarer å spare opp til?

Det er det samme hva du faktisk skal med et lån på 20 000 kroner, for med et Fleksibelt Lån fra Komplett Bank står du fritt til å disponere pengene akkurat som du selv vil.

Lån 20 000 kroner på en sikker måte

Søker du om et lån på 20 000 kroner hos Komplett Bank, legges det til rette for en rask og smidig prosess. Ved å fylle ut det elektroniske søknadsskjema med nødvendig og riktig informasjon, kan lånet bli utbetalt innen relativt kort tid.

Dersom søknaden din blir godkjent, vil du bli bedt om å signere med BankID. BankID er en personlig legitimasjon for sikker identifisering og signering på nettet og ved å bruke denne for å godkjenne lånetilbudet, sikrer du en rask behandling. Det betyr også at du kan få pengene utbetalt til kontoen din allerede samme dag som du søker.

Fleksibel nedbetaling

Når du søker om lån blir det gjennomført en vurdering av din personlige økonomi, og det er denne vurderingen som fastsetter hvilken rente du blir tildelt. Komplett Bank tilbyr en nominell rente fra 7,9 prosent til 24,9 prosent. Prøv vår lånekalkulator for å se hva et smålån på 20 000 kroner vil koste deg.
 
Lånet som opprettes er fleksibelt i form av at du kan benytte tilgjengelig låneramme så fort du har betalt ned noe av denne. Hver måned blir du fakturert et minstebeløp som dekker påløpte renter, gebyr og avdrag. Ekstra avdrag på lånet kan du legge til når du føler du har økonomi til det.

Lån mer enn 20 000 kroner

Tar du opp lån på 20 000 kroner hos Komplett Bank, betyr det at du får et Fleksibelt Lån som du kan innfri akkurat når du føler du har økonomi til det.. Dersom du skulle få behov for et større lån etter at du har etablert et lån, kan du når som helst søke om å heve lånerammen. Maksgrensen ligger på 500 000 kroner, så her er mulighetene mange. Det kan være greit å vite at om du skal søke om et lån som er av betydelig størrelse, så blir du bedt om å sende inn en kopi av siste lønnslipp og skattemelding, slik at opplysningene dine skal kunne verifiseres før lånet kan utbetales.  

Du vil uansett få et raskt svar på om søknaden er innvilget eller ikke, slik at du ikke trenger å gå lenge å vente. Et lite lån på 20 000 kroner kommer godt med dersom det er det du mangler for å kunne komme ut av et midlertidig pengebehov eller for å gjennomføre et påbegynt eller nytt prosjekt.

Lån 20 000 hos Komplett Bank. Søknaden du sender inn kan bli innvilget og utbetalt i løpet av samme dag.  

Låneeksempel: Nominell rente 14,30%, effektiv rente 16,90%, lånebeløp kr 65 000 o/5 år, kostnad kr 29 333, totalt kr 94 333. Eksemplet forutsetter at lånet tilbakebetales med like månedsbeløp på kr 1 572 over 5 år.