Til hovedinnhold

Lån 20 000 kroner

Har du havnet i en situasjon der midlene rett og slett ikke strekker til fordi noe uforutsett har oppstått? Hos Komplett Bank kan du ta opp et mindre lån, og få effektivt tilgang til pengene.

Det kan for eksempel være at du trenger et mellomlegg for å kunne betale for reparasjoner på bilen. Eller har det dukket opp noen andre uforutsette utgifter som må betales raskere enn du klarer å spare opp til?

Det er det samme hva du faktisk skal med et lån, uansett om det er 15 000 kroner, 20 000 kroner eller 50 000 kroner, for med et lån fra Komplett Bank står du fritt til å disponere pengene akkurat som du selv vil.

Lån 15 000 kroner i dag

Søker du om å låne 15 000 kroner i dag, kan prosessen faktisk gå så fort at du også får utbetalt pengene i løpet av dagen. Å fylle ut søknaden gjør du helt elektronisk på nettsiden. Søknader om lån på 15 000 kroner krever sjelden ikke så mye mer enn at du fyller ut søknadsskjemaet med noen få opplysninger om deg selv og ønsket lånesum.

Du får raskt svar, og dersom søknaden din blir godkjent, mottar du et uforpliktende lånetilbud. Det er helt opp til deg om du vil akseptere dette eller ikke. 

Lån 20 000 kroner på en sikker måte

Dersom søknaden din blir godkjent, vil du bli bedt om å signere med BankID. BankID er en personlig legitimasjon for sikker identifisering og signering på nettet og ved å bruke denne for å godkjenne lånetilbudet, sikrer du en rask behandling. Det betyr også at du kan få pengene utbetalt til kontoen din allerede samme dag som du søker.

Fleksibel nedbetaling

Når du søker om lån blir det gjennomført en vurdering av din personlige økonomi, og det er denne vurderingen som fastsetter hvilken rente du blir tildelt.

Lånet opprettes med fast nedbetalingstid, og hver måned blir du fakturert et minstebeløp som dekker påløpte renter, gebyr og avdrag. Ekstra avdrag på lånet kan du legge til når du føler du har økonomi til det. Du kan når som helst innfri fullstendig eller delvis uten ekstrakostnader.

Lån 30 000 kroner eller mer

Dersom du skulle ha behov for et større lån er dette selvfølgelig mulig, maksgrensen ligger på 500 000 kroner, så her er mulighetene mange.

Det kan være greit å vite at om du skal søke om et lån som er av betydelig størrelse, så kan du bli bedt om å sende inn inntekts- og skatteinfo, slik at opplysningene dine skal kunne verifiseres før lånet kan utbetales.

Avhengig av en kredittvurdering vil du kunne låne uten å måtte sende inn papirer, men dersom det kreves kan du enkelt sende dette ved å godkjenne SBL. SBL vil si at du godkjenner automatisk innhenting av opplysninger fra Altinn.

Lån 50 000 kroner til det du vil

Det er det samme om du plutselig trenger et lån på 50 000 kroner til praktiske gjøremål, som å reparere bilen, eller om du ønsker å realisere et prosjekt, som for eksempel oppussing av et rom hjemme. Eller kanskje du heller vil ta det siste steget og endelig gå til innkjøp av elektronikk eller noe annet du lenge har drømt om?

Du velger selv hvordan og til hva du vil bruke pengene, men husk å ikke låne mer enn du trenger.

Velkommen med din søknad i dag.