Til hovedinnhold

Lån 30 000 kroner til nytt prosjekt

 

Det kan være flere grunner til at du vil ta opp et lån på 30 000 kroner – kanskje har du noen store planer eller et prosjekt på gang som krever ekstra kapital? Med lån fra Komplett Bank trenger du ikke vente lenge på svar, og du kan få utbetalt pengene direkte til kontoen.

Hvis du får noen gode ideer du får lyst til å gjennomføre innen kort tid, kan det være kjedelig å måtte vente den tiden det tar å spare opp pengene på egen hånd. Velger du heller å ta opp et lån på 30 000 kroner, forkorter du ventetiden og kan sette i gang så fort du føler for det. Med Fleksibelt Lån fra Komplett Bank trenger det heller ikke å koste deg mye hver måned.


Lån 30 000 kroner hos Komplett Bank

En søknad om et lån på 30 000 kroner krever ikke så mye mer enn at du oppgir ønsket lånebeløp sammen med noen få personlige opplysninger. Du trenger ikke fortelle hva pengene skal gå til – det er opp til deg slev. Banken vil uansett innhente offentlig informasjon gjennom en ekstern kredittsjekk, og at det er dette som avgjør hvilken rente du blir tildelt når søknaden innvilges.

Et lån på 30 000 kroner er et relativt lavt beløp og kan derfor tilbakebetales relativt raskt. Vi anbefaler deg å sette opp en fornuftig nedbetalingsplan, dette til tross for at Fleksibelt Lån er en rammekreditt som etableres uten en fast nedbetalingsplan. Skulle økonomien noen måneder tilsi at du ikke kan betale mer enn minimumskravet på renter, gebyr og avdrag, står du helt fritt til å gjøre det. På den andre siden kan du også velge å betale ned lånet så raskt som du klarer.


God låneprosess

Skulle du være så uheldig at elektronikken svikter i både kjøleskap, TV og mobil i løpet av en kort periode, kan det bli mye penger å legge ut på én gang. Uforutsette problemer med bilen kommer som kjent alltid som en overraskelse på lommeboken.

Fordelen med å søke om et lån på et beløp som 30 000 kroner, er at det øker sjansene for at pengene blir utbetalt innen rimelig tid – i motsetning til når du søker om et lån som er mange ganger større. Du slipper dermed å vente og kan sette i gang med det du ønsker å bruke pengene til.

Når du har sendt inn søknaden din, får du svar på om søknaden er innvilget eller ikke. Blir søknaden innvilget, mottar du et uforpliktende lånetilbud. Dersom du ønsker å akseptere tilbudet og signerer dette med BankID, får du utbetalt pengene direkte på konto.

Lån 30 000 kroner hos Komplett Bank og bruk pengene til det du vil. Sender du inn en søknad i dag, kan du motta et uforpliktende lånetilbud og starte planleggingen av nye innkjøp eller oppstart av nye prosjekter.