Vennligst vent...

Lån 30 000 kroner med fleksibilitet

Ønsker du å kunne realisere et prosjekt eller oppfylle en liten drøm uten å måtte vente på at du selv har spart opp hele beløpet du trenger? Lån 30 000 kroner hos Komplett Bank og få fleksibelitet som en del av flere unike produktfordeler.

Noen ganger er det godt å kunne unne seg det man lenge har drømt om, om det så er å gå til innkjøp av et nytt møbel til leiligheten eller endelig kjøpe det fantastiske kameraet som er perfekt for deg og din interesse for fotografi. Eller kanskje du har helt andre tanker om hva du skulle trenge et lån på 30 000 kroner til?

Med Fleksibelt Lån hos Komplett Bank står du helt fritt til å gjøre som du vil – bruk pengene til akkurat det du vil og lån opp innenfor tildelt låneramme når du trenger det. Det blir nesten ikke mer fleksibelt enn det!

Lån 30 000 kroner

Grunnen til at du ønsker å ta opp et lån på 30 000 kroner er ikke noe du trenger å oppgi når du søker om et usikret lån – og som nevnt disponerer du pengene som du vil. Hvilke personlige opplysninger du må fylle ut i søknaden står godt forklart i søknadsskjemaet, og det det er en god prosess å fylle ut de få påkrevde feltene. Søknadsprosessen er helelektronisk.

Du kan låne opptil 150 000 kroner uten å måtte sende inn papirer i form av siste lønnslipp eller skattemelding (selvangivelse). Det betyr at søknaden om et lån på 30 000 kroner ikke krever mer enn de opplysningene du oppgir i søknadsskjemaet. Dersom søknaden din blir innvilget, kan du få pengene inn på kontoen din samme dag – forutsatt at du signerer elektronisk med din BankID. Du kan være trygg på at all informasjonen du oppgir blir behandlet på en sikker måte.

Et fleksibelt lån

Fordelen med et lån på 30 000 hos Komplett Bank er at du får en fleksibilitet få andre banker kan tilby. Du står nemlig fritt til å velge når du vil betale tilbake lånet, så lenge du betaler minimumskravet på renter og gebyrer hver måned. Det eneste kravet som stilles er at du holder deg innenfor den lånerammen du har blitt tildelt.

Når det kommer til nedbetaling, blir du fakturert et minstebløp hver måned. Dersom du ønsker å betale mer enn dette i enkelte perioder vil en ekstra innbetaling gå til direkte nedbetaling av utestående låneramme. Vi gjør oppmerksom på at lånet kan innfris når som helst uten ekstra kostnader. Det anbefales likevel at du setter opp en egen nedbetalingsplan, slik at du alltid har kontroll på økonomien.

En annen ting som er godt å vite er at dersom du har behov for mer penger senere, kan du når som helst søke om økt låneramme. Komplett Bank tilbyr lån inntil 500 000 kroner uten sikkerhet, og lånet er like fleksibelt uavhengig av hvor lite eller stort beløp du låner. Og du kan ta ut penger uten å søke på nytt når noe av den tildelte lånerammen er nedbetalt.

 

Lån 30 000 kroner med attraktive betingelser

Fleksibelt Lån fra Komplett Bank gir deg ikke bare friheten til å disponere et lån på 30 000 kroner slik du selv ønsker, men også en konkurransedyktig rente som settes ut fra en individuell kredittvurdering.

Søk i dag og lån 30 000 kroner hos Komplett Bank. Du bestemmer selv over hva du vil bruke lånet til!

Låneeksempel: Nominell rente 14,30%, effektiv rente 16,90%, lånebeløp kr 65 000 o/5 år, kostnad kr 29 333, totalt kr 94 333. Eksemplet forutsetter at lånet tilbakebetales med like månedsbeløp på kr 1 572 over 5 år.