Til hovedinnhold

Lån 30 000 kroner

Ønsker du å kunne realisere et prosjekt eller oppfylle en liten drøm uten å måtte vente på at du selv har spart opp hele beløpet du trenger? Lån 30 000 kroner hos Komplett Bank og få fleksibilitet som en del av flere unike produktfordeler.

Noen ganger er det godt å kunne unne seg det man lenge har drømt om, om det så er å gå til innkjøp av et nytt møbel til leiligheten eller endelig kjøpe det fantastiske kameraet som er perfekt for deg og din interesse for fotografi. Eller kanskje du har helt andre tanker om hva du skulle trenge et lån på 30 000 kroner til?

Med Lån hos Komplett Bank står du helt fritt til å gjøre som du vil – bruk pengene til akkurat det du vil og betal ned mer når du har økonomi til det. Det blir nesten ikke mer fleksibelt enn det!

Lån 30 000 kroner

Grunnen til at du ønsker å ta opp et lån på 30 000 kroner er ikke noe du trenger å oppgi når du søker om et usikret lån – og som nevnt disponerer du pengene som du vil. Hvilke personlige opplysninger du må fylle ut i søknaden står godt forklart i søknadsskjemaet, og det det er en god prosess å fylle ut de få påkrevde feltene. Søknadsprosessen er helelektronisk.

Avhengig av en kredittvurdering vil du kunne låne uten å måtte sende inn papirer, men dersom det kreves kan du enkelt sende dette ved å godkjenne SBL. SBL vil si at du godkjenner automatisk innhenting av opplysninger fra Altinn. Alternativt kan du enkelt laste opp dokumentene manuelt elektronisk. Dersom søknaden din blir innvilget, kan du få pengene inn på kontoen din samme dag – da du signerer elektronisk med din BankID og eventuelle dokumenter overføres effektivt og enkelt. Du kan være trygg på at all informasjonen du oppgir blir behandlet på en sikker måte.

Et lån med fleksible betingelser

Fordelen med et lån på 30 000 hos Komplett Bank er at du får en fast og oversiktlig nedbetalingsplan slik at du enkelt får oversikt. Dersom du ønsker å betale mer enn dette i enkelte perioder vil en ekstra innbetaling gå til direkte nedbetaling av utestående lånesaldo. Vi gjør oppmerksom på at lånet kan innfris når som helst uten ekstra kostnader. Dersom u skulle ha behov for et større beløp er det godt å vite at Komplett Bank tilbyr lån inntil 500 000 kroner uten sikkerhet, og lånet er like fleksibelt uavhengig av hvor lite eller stort beløp du låner.

Lån 30 000 kroner med attraktive betingelser

Lån fra Komplett Bank gir deg ikke bare friheten til å disponere et lån på 30 000 kroner slik du selv ønsker, men også en konkurransedyktig rente som settes ut fra en individuell kredittvurdering.

Søk i dag og lån 30 000 kroner hos Komplett Bank. Du bestemmer selv over hva du vil bruke lånet til!