Til hovedinnhold

Lån 40 000 kroner til drømmeferien

Virker drømmeferien langt unna fordi du mangler mellomlegget av det den koster? Lån 40 000 kroner hos Komplett Bank og sørg for at du kan gjennomføre planene dine uten at økonomien utgjør en hindring.

Drømmer du om å reise til eksotiske steder med palmesus, kritthvite strender og krystallblått hav der du kan slappe av med paraplydrinker i hånden? Ser du for deg noen uker med storbyliv og shopping i New York eller andre metropoler? Eller kanskje du heller er typen som drømmer om en opplevelsestur med ekstreme aktiviteter ute i naturskjønne omgivelser?

Uansett hva slags reise du har i tankene, er det alltid like uheldig dersom budsjettet sprekker allerede under planleggingen. Du har kanskje spart opp en del kapital for å finansiere det som forhåpentligvis skal bli en av de største opplevelsene i livet ditt, men det er kanskje ikke nok. Skulle du for eksempel mangle 40 000 kroner, kan du søke et lån hos Komplett Bank.

Lån 40 000 kroner uten sikkerhet

Et lån på 40 000 kroner er ikke alltid nok til å oppfylle reisedrømmen, men kan hjelpe deg godt på vei. Det betyr også at du ikke trenger å spare like lenge på egen hånd og du kan for eksempel velge å bruke feriepenger eller andre ekstra lønnsutbetalinger til helt andre ting.

Det å sende en søknad til Komplett Bank gjøres elektronisk. Du får raskt svar på søknaden. Blir søknaden innvilget mottar du et uforpliktende tilbud som du kan vurdere om du vil benytte deg av eller ikke. Dersom du godtar tilbudet, blir du bedt om å signere lånepapirene elektronisk med BankID. Hvis opplysningene du oppgir i søknaden er korrekte, og lånet blir utbetalt kan du få pengene direkte på konto.

Du kan selv velge når du vil nedbetale lånet, forutsatt at du holder deg innenfor gitt låneramme og nedbetalingstid. Vi tilbyr fleksibel nedbetaling i form av at du selv velger å eventuelt betale større avdrag i enkelte perioder utover det vi kaller minstebeløpet, hvilket allerede inkluderer påløpte renter, gebyr og avdrag. Det er viktig å huske på at lånet også skal betales tilbake, og jo fortere du nedbetaler, jo lavere totalkostnad blir det på lånet.

Skap minner for livet

Finner du ut at et lån på 40 000 kroner ikke er tilstrekkelig for ferien du planlegger, kan du selvfølgelig søke om et høyere beløp. Ønsker du å søke om et større lån, vil du i mange tilfeller bli du bedt om å sende inn en kopi av skattemelding og siste lønnslipp for å verifisere at opplysningene i søknaden stemmer. Disse kan enten lastes opp manuelt eller så kan du benytte automatisk innhenting av opplysninger fra Altinn ved å godkjenne med BankID(SBL).

Enten du drømmer om å reise langt bort eller bruke lang tid på å reise rundt, så kan uforglemmelige ferier bli kostbare, både selve reisen og ikke minst oppholdet. Til gjengjeld er det få som angrer på å bruke penger på en drømmereise, for det er en slags investering i opplevelser og minner for livet.

Sikre at du faktisk får dratt på drømmeferien og lån 40 000 kroner. Det vil uansett være greit å ha litt ekstra penger tilgjengelig under oppholdet slik at du faktisk kan unne deg det har lyst på. Lånet kan innfris akkurat når du vil.

Lån 40 000 hos Komplett Bank og kom et skritt nærmere drømmeferien allerede i dag. Ikke vent med å skape gode minner og historier for fremtiden.