Til hovedinnhold

Lån 50 000 kr fra Komplett Bank

Noen ganger havner vi i uforutsette situasjoner som gjør at vi har behov for midlertidig kapital på en rask og enkel måte. Dersom det oppstår behov for et lån på 50 000 kr og du søker om et Lån hos Komplett Bank, kan du få utbetalt pengene innen rimelig tid.

Du er ikke alene om å synes at det å vente på noe kan være fryktelig kjedelig, særlig hvis det er snakk om å spare opp penger til planer du helst ønsker å gjennomføre nå. En annen heller ikke uvanlig situasjon er når helt uforutsette utgifter dukker opp. Skal du spare opp et beløp som for eksempel 50000 kr, kan det for de aller fleste ta langt mer enn et år.

Med Lån fra Komplett Bank slipper du å vente. Du kan låne alt mellom 10 000 og 500 000 kroner, men fordelen med å søke om et lån på 50 000 kr, eller andre mindre lånebeløp, er at du øker sjansen for utbetaling av lånet på dagen.

Enkelt å søke om lån på 50 000 kr

Det å søke om lån på 50 000 kr skjer elektronisk på nett. Når du har fylt ut søknadsskjemaet med de påkrevde opplysningene og har trykket på «Send Søknad», går søknaden gjennom det automatiske og helelektroniske søknadssystemet som sikrer en rask behandling. Du kan også velge å kontakte bankens kundeservice dersom du ønsker mer informasjon før du søker.

Når du har sendt inn søknaden via bankens hjemmesider, får du raskt svar om søknaden din er godkjent eller ikke. Blir søknaden godkjent, mottar du også et tilbud om lån. Lånetilbudet er helt uforpliktende og dersom du velger å akseptere tilbudet, er det raskt og enkelt å signere låneavtalen elektronisk. Komplett bank tilbyr en god og smidig søknadsprosess, som legger til rette for at du kan få utbetalt lånet på 50 000 kr innen rimelig tid. Elektronisk signering utføres ved å bruke BankID-brikke utstedt fra banken din eller med BankID på mobil.

Lavere beløp gir ofte raskere behandlingstid

Dersom du har behov for høyere beløp enn 50 000 kr fungerer søknadsprosessen på samme måte, men det er større sjanse for at du blir bedt om tilleggsdokumentasjon, som for eksempel Skattemelding (selvangivelsen) og/eller den siste lønnslippen din eller lignende. Dette er for å verifisere at opplysningene du oppgir i søknaden, stemmer. Det må påregnes noe lenger behandlingstid av søknader om høyere lånebeløp, men du vil uansett motta tett oppfølging av din søknad gjennom hele prosessen.

Lån 50 000 kr til det du vil

Det er det samme om du plutselig trenger et lån på 50 000 kr til praktiske gjøremål, som å reparere bilen, eller om du er impulsiv og ønsker å realisere et prosjekt, som for eksempel oppussing av et rom hjemme. Eller kanskje du heller vil ta det siste steget og endelig gå til innkjøp av elektronikk eller noe annet du lenge har drømt om? Du velger selv hvordan og til hva du vil bruke pengene, du trenger nemlig ikke å oppgi grunnen til at du søker lån.

 

Hvis behovet for ekstra penger plutselig oppstår kan du sende inn en søknad om et lån på 50 000 kr. I de fleste tilfeller mottar du pengene på konto innen rimelig tid.