Vennligst vent...

Ønsker du et lite lån på dagen?

Befinner du deg i en situasjon der en større uforutsett regning skaper hodebry selv for din lite brukte bufferkonto? Har du i den anledning behov for å dekke et kortsiktig pengebehov? Da er det flere gode grunner til å velge et Fleksibelt Lån som gir deg økonomisk frihet når hendelser oppstår.

Det er det samme hvorfor du har behov for et lite lån på dagen – det viktigste er at du skal føle deg trygg og sikker på den aktøren du velger. Her er fem gode grunner til hvorfor det er fordelaktig å søke om et lite lån på dagen hos Komplett Bank.

1. Bruk pengene til det du vil

Når du søker om Fleksibelt Lån hos Komplett Bank trenger du ikke oppgi hva pengene skal gå til – det står du helt fritt til å bestemme selv. Det er altså det samme om du trenger et lite lån på dagen til et nytt møbel, reparasjon av bilen, eller for å kunne reise bort på en drømmereise.

2. God søknadsprosess for lite lån på dagen

Det kunne nesten ikke vært bedre å søke om et lite lån på dagen fra Komplett Bank. Ved å fylle ut søknadsskjemaet med etterspurte opplysninger, er du allerede langt på vei. Det tar bare noen få minutter å fylle ut, og svar mottas etter at søknaden er sendt. Velger du å akseptere lånetilbudet du mottar og signerer dette med BankID, kan du få pengene direkte inn på konto.

3. Du kan få konkurransedyktige betingelser

Når du har fått utbetalt lånet, kan du begynne å bruke pengene til planlagt prosjekt. Husk bare at dette skal tilbakebetales. Heldigvis opererer Komplett Bank med betingelser som er gunstige for deg – og du kan blant annet bli tildelt en konkurransedyktig rente og fleksibilitet i låneproduktet. Merk at det er en individuell vurdering av din betalingsevne som avgjør renten som fastsettes på ditt lån.

4. Fleksibel nedbetaling til lite lån på dagen

Med lånet på kontoen slipper du å forplikte deg til en fast nedbetalingsplan, og står derfor fritt til å bestemme over dette selv. Men ettersom lånet før eller siden må nedbetales, anbefales det likevel at du setter opp en plan for nedbetaling av lånet. Du vil bli fakturert et minstebeløp som dekker påløpte renter, gebyr og avdrag hver måned, men det er helt opp til deg om du vil øke avdragsdelen i perioder du ser at økonomien strekker til. 

5.Øvre låneramme

Komplett Bank tilbyr usikrede lån mellom 10 000 og 500 000 kroner. Det kan være verdt å notere seg den øvre lånerammen som en potensiell trygghet, dersom man i fremtiden skulle trenge å låne mer uten å måtte bytte bank. Ønsker du høyere låneramme enn det som blir regnet for å være et mindre lån, er prosessen noe annerledes– men prosessen er likevel god. Et tips er å ha elektroniske kopier av siste lønnslipp og skattemelding tilgjengelig, så slipper du å lete dem frem dersom du blir bedt om å sende inn dette.

Kombinasjonen av de attraktive betingelsene sammen med fleksibel nedbetaling, gjør at Komplett Bank som står frem som en av de bedre låneaktørene på markedet.

Ikke vent med å søke om et lite lån på dagen hvis det er nå du har behov for det. Komplett Bank er klare for å behandle din søknad i dag. 

Låneeksempel: Nominell rente 14,30%, effektiv rente 16,90%, lånebeløp kr 65 000 o/5 år, kostnad kr 29 333, totalt kr 94 333. Eksemplet forutsetter at lånet tilbakebetales med like månedsbeløp på kr 1 572 over 5 år.