Lite lån på dagen | Fleksibelt Lån fra kr 10 000
Vennligst vent...

Lite lån på dagen

Befinner du deg i en situasjon der en større uforutsett regning skaper hodebry selv for din lite brukte bufferkonto? Har du i den anledning behov for å dekke et kortsiktig pengebehov? Da er det flere gode grunner til å velge det lånet som gir deg et av markedets laveste månedsbeløp å betale.  

Det er det samme hvorfor du har behov for et lite lån på dagen – det viktigste er at du skal føle deg trygg og sikker på den aktøren du velger. Her er fem gode grunner til hvorfor det er fordelaktig å søke om et lite lån på dagen hos Komplett Bank.

1. Bruk pengene til det du vil
Når du søker om Fleksibelt Lån hos Komplett Bank trenger du ikke oppgi hva pengene skal gå til – det står du helt fritt til å bestemme selv. Det er altså det samme om du trenger et lite lån på dagen til et nytt møbel, reparasjon av bilen, eller for å kunne reise bort på en drømmereise.

2. God søknadsprosess for lite lån på dagen
Det kunne nesten ikke vært bedre å søke om et lite lån på dagen fra Komplett Bank. Ved å fylle ut søknadsskjemaet med etterspurte opplysninger, er du allerede langt på vei. Det tar bare noen få minutter å fylle ut, og svar mottas etter at søknaden er sendt. Velger du å akseptere lånetilbudet du mottar og signerer dette med BankID, kan du få pengene direkte inn på konto.

3. Du kan få attraktiv rente
Når du har fått utbetalt lånet, kan du begynne å bruke pengene til planlagt prosjekt. Husk bare at dette skal tilbakebetales. Heldigvis opererer Komplett Bank med betingelser som er gunstige for deg – og du kan blant annet bli tildelt en konkurransedyktig rente og fleksibilitet i låneproduktet. Merk at det er en individuell vurdering av din betalingsevne som avgjør renten som fastsettes på ditt lån.

4. Fleksibel nedbetaling til lite lån på dagen
Med lånet på kontoen slipper du å forplikte deg til en fast nedbetalingsplan, og står derfor fritt til å bestemme over dette selv. Men ettersom lånet før eller siden må nedbetales, anbefales det likevel at du setter opp en plan for nedbetaling av lånet. Fordelen er at du har friheten til å kunne avvike fra denne planen i perioder det passer deg bedre. Se til å alltid betale påløpte renter og gebyrer hver måned.

5. Lån opptil 150 000 kroner
Komplett Bank tilbyr usikrede lån mellom 10 000 og 500 000 kroner. Alle lån under 150 000 kroner blir sett på som mindre lån. Ønsker du høyere låneramme enn det som blir regnet for å være et mindre lån, er prosessen noe annerledes– men prosessen er likevel god. Et tips er å ha elektroniske kopier av siste lønnslipp og skattemelding tilgjengelig, så slipper du å lete dem frem dersom du blir bedt om å sende inn dette.

Kombinasjonen av de attraktive betingelsene sammen med fleksibel nedbetaling, gjør at Komplett Bank kan tilby deg det som faktisk er et av markedets laveste månedsbeløp som du må betale.

Ikke vent med å søke om et lite lån på dagen hvis det er nå du har behov for det. Komplett Bank er klare for å behandle din søknad i dag. 

Låneeksempel: Nominell rente 14,30%, effektiv rente 16,90%, lånebeløp kr 65 000 o/5 år, kostnad kr 29 333, totalt kr 94 333. Eksemplet forutsetter at lånet tilbakebetales med like månedsbeløp på kr 1 572 over 5 år.