Vennligst vent...

Lite lån som realiserer drømmer

Er du blant dem som liker å drømme deg bort til eksotiske destinasjoner og nye opplevelser eller kanskje heller ønsker en ny sofa eller å oppgradere kjøkkenet? Et lite lån kan hjelpe deg med å realisere både små og litt større drømmer.

Drømmer kan være så mangt og alle har dem. Men slett ikke alle gjør alvor ut av drømmene sine, og en av grunnene kan være fordi økonomien dessverre ikke strekker til. Enten du lengter etter en reise, oppussing eller bare ønsker å unne deg noe nytt, så kan et lite lån bidra til å realisere drømmene dine uten å koste deg for mye i nedbetaling hver måned.

Enkelt å søke om lite lån

Mange långivere krever at du stiller med sikkerhet når du skal låne penger, men søker du om et lite lån hos Komplett Bank, er ikke det nødvendig. Dette vil si at det ikke er behov for at du skal stille med leiligheten, huset, hytta eller andre større verdier du har, i pant.

Søknadsprosessen er smidig. Fyll ut søknadsskjemaet med nødvendig informasjon og trykk på knappen «send søknad». I de aller fleste tilfeller er behandlingstiden kort og du får rask respons om hvor mye du kan låne. I søknadsprosessen kan du velge å signere din søknad elektronisk med BankID. Gjør du dette så fort du har anledning, kan et lite lån bli utbetalt allerede samme dag.  

Så lenge du betaler renter, gebyr og avdrag hver måned, kan du også velge å innfri på lånet når du selv vil. Dette gir deg større frihet til å kunne nedbetale når økonomien tilsier det, og dersom det er en måned du heller vil bruke pengene dine på noe annet kan du benytte din eventuelle ledige låneramme.

En avansert kredittvurdering avgjør hvilken rente du får på lånet ditt, men Komplett Bank opererer med gode betingelser som er gunstige for de aller fleste.

Hva er et lite lån?

Pengebeløp er ofte relativt og vi har gjerne hver vår definisjon på hva som utgjør et lite eller stort lån. Et lite lån hos Komplett Bank ligger på under 150 000 kroner – et beløp som for mange vil være mer enn stort nok til å kunne realisere ulike typer drømmer.

Har du drømmer eller ønsker av enda større kaliber og har behov for et større lånebeløp, er det ingenting i veien for å søke om dette. Den eneste forskjellen i søknadsprosessen er at du i tillegg til signering av lånepapirene med BankID blir nødt til å sende inn siste lønnsslipp og Skattemelding (selvangivelse). Dette trenger banken for å dokumentere at opplysningene du har oppgitt i søknaden er korrekte.

Med et fleksibelt og lite lån fra Komplett Bank kan du disponere pengene akkurat slik du vil – det er kun fantasien som setter grenser.

Du trenger ikke vente med å realisere drømmene dine. Send inn en søknad på lite lån hos Komplett Bank i dag, og du kan begynne planleggingen av hvordan du skal gjennomføre akkurat det du drømmer om.

Låneeksempel: Nominell rente 14,30%, effektiv rente 16,90%, lånebeløp kr 65 000 o/5 år, kostnad kr 29 333, totalt kr 94 333. Eksemplet forutsetter at lånet tilbakebetales med like månedsbeløp på kr 1 572 over 5 år.