Lite lån uten sikkerhet | Fleksibelt Lån uten sikkerhet fra kr 10 000
Vennligst vent...

Lite lån uten sikkerhet

Har du et prosjekt eller konkrete planer som bare kan realiseres med kapital du ikke har for øyeblikket? Dersom du ikke vil bruke lang tid på å spare opp pengene selv, kan et lite lån uten sikkerhet hjelpe deg med finansieringen i mellomtiden.

Skal du spare opp et betydelig beløp som lar deg gjennomføre planer og prosjekter på egen hånd, kan det ta lang tid. Avhengig av hvor mye du skal spare og hvor høy inntekt du har, så kan dette ta alt fra flere måneder til mange år. For mange virker det demotiverende å aldri komme i mål med sparingen, og ønsker derfor en alternativ løsning.

Et lite lån uten sikkerhet kan da være et godt alternativ. Søker du om lån fra Komplett Bank kan du i tillegg være sikker på at du får konkurransedyktige renter, fleksibel nedbetaling – og det som faktisk kan være et av markedets laveste beløp å betale i måneden.  

Hva betyr et lite lån uten sikkerhet?
Med et lite lån uten sikkerhet slipper du å stille med boligen, bilen eller andre materielle verdier som pant. Hos Komplett Bank betyr dette at du ikke binder deg til noe som helst, annet enn å betale minimumsbeløpet av påløpte renter og gebyrer hver måned. Så lenge du holder deg innenfor lånerammen står du nemlig fritt til å bestemme hvordan du ønsker å nedbetale lånet ditt. I tillegg velger du selv hva du vil bruke pengene på.

Det er raskt å søke om et lite lån uten sikkerhet hos Komplett Bank. Så fort du har fylt ut søknaden og sendt den til behandling, starter den smidige prosessen som sikrer at du slipper å vente på svar, og som gjør at du kan få pengene på konto både kjapt og effektivt.

Lite lån uten sikkerhet i flere størrelser
Dersom søknaden din blir godkjent og du mottar et lånetilbud som du ønsker å benytte deg av, gjenstår det bare å signere dette elektronisk med BankID. Dersom søknaden blir innvilget, kan du i mange tilfeller få utbetalt lånet samme dag som du søker.

Et lite lån uten sikkerhet hos Komplett Bank tilsier alle beløp mellom 10 000 og 150 000 kroner, noe som gjør det enkelt for deg å finne den lånesummen som passer deg og dine behov. Ønsker du å låne mer enn dette, og opp mot den høyeste lånerammen på 500 000 kroner, står du fritt til å søke om det. På høye lånebeløp må du dog sende inn dokumentasjon i form av siste lønnslipp og skattemelding. Dette for å verifisere at opplysningene i søknaden din er riktige.

Trygg og gunstig avtale
Velger du et lite lån uten sikkerhet fra Komplett Bank, kan du være sikker på at du inngår en trygg og gunstig låneavtale med konkurransedyktige betingelser. Da er det ikke lenger noen grunn til å vente med å oppfylle planer du har drømt om over lang tid.  

Søk om et lite lån uten sikkerhet hos Komplett Bank i dag, og kanskje du kan sette i gang med prosjektet ditt allerede i morgen.  

Låneeksempel: Nominell rente 14,30%, effektiv rente 16,90%, lånebeløp kr 65 000 o/5 år, kostnad kr 29 333, totalt kr 94 333. Eksemplet forutsetter at lånet tilbakebetales med like månedsbeløp på kr 1 572 over 5 år.