Til hovedinnhold

Lite lån uten sikkerhet

Har du et prosjekt eller konkrete planer som bare kan realiseres med kapital du ikke har for øyeblikket? Dersom du ikke vil bruke lang tid på å spare opp pengene selv, kan et lite lån uten sikkerhet hjelpe deg med finansieringen i mellomtiden.

 

Skal du spare opp et betydelig beløp som lar deg gjennomføre planer og prosjekter på egen hånd, kan det ta lang tid. Avhengig av hvor mye du skal spare og hvor høy inntekt du har, så kan dette ta alt fra flere måneder til mange år. For mange virker det demotiverende å aldri komme i mål med sparingen, og ønsker derfor en alternativ løsning.

Et lite lån uten sikkerhet kan da være et godt alternativ. Søker du om lån fra Komplett Bank kan du i tillegg være sikker på at du får konkurransedyktige betingelser.

 

Hva betyr et lite lån uten sikkerhet?

Med et lite lån uten sikkerhet slipper du å stille med boligen, bilen eller andre materielle verdier som pant. Hos Komplett Bank betyr dette at du ikke binder deg til noe som helst, annet enn å betale minimumsbeløpet på påløpte renter, gebyr og avdrag hver måned. Lånet kan innfris akkurat når du ønsker, helt kostnadsfritt. I tillegg velger du selv hva du vil bruke pengene på.

Det er raskt å søke om et lite lån uten sikkerhet hos Komplett Bank. Så fort du har fylt ut søknaden og sendt den til behandling, starter den smidige prosessen som sikrer at du slipper å vente på svar, og som gjør at du kan få pengene på konto både kjapt og effektivt.

 

Lite lån uten sikkerhet i flere størrelser

Dersom søknaden din blir godkjent og du mottar et lånetilbud som du ønsker å benytte deg av, gjenstår det bare å signere dette elektronisk med BankID. Dersom søknaden blir innvilget, kan du i mange tilfeller få utbetalt lånet samme dag som du søker.

 

Trygg og gunstig avtale

Velger du et lite lån uten sikkerhet fra Komplett Bank, kan du være sikker på at du inngår en trygg og gunstig låneavtale med konkurransedyktige betingelser. Da er det ikke lenger noen grunn til å vente med å oppfylle planer du har drømt om over lang tid.

Søk om et lite lån uten sikkerhet hos Komplett Bank i dag, og kanskje du kan sette i gang med prosjektet ditt allerede i morgen.