Vennligst vent...

Små forbrukslån til dine behov

Forbrukslån trenger ikke handle om store beløp. Det kan også være små forbrukslån som likevel dekker ulike ønsker og behov – om det så er en reise, å gjøre oppgraderinger i hjemmet eller å unne deg noe helt spesielt.

Noen forbinder forbrukslån med høye summer, lang nedbetalingstid og skyhøye renter. Men forbrukslån er også lån i små beløp, som kan passe for mange ulike personer uavhengig av livssituasjon og alder. Den utålmodige sjel kan tenke seg penger med en gang, mens en annen bare trenger å komme seg bort på en etterlengtet ferie.

Et godt alternativ er derfor små forbrukslån uten sikkerhet fra Komplett Bank. Da får du både konkurransedyktige betingelser og produktfordeler som få andre tilbyr.

Små forbrukslån i ulike størrelser

Små forbrukslån ligger gjerne mellom 10 000 og 150 000 kroner, alt etter hva du trenger for å dekke dine behov. Prosessen er god og du trenger ikke oppgi hvorfor du ønsker å låne penger. Når du sender inn søknaden får du raskt svar – takket være Komplett Bank sin automatiske og helelektroniske søknadsprosess. Denne sikrer en rask og smidig behandling av alle søknader de mottar fra sine søkere.

Har søknaden din blitt innvilget, mottar du et helt uforpliktende lånetilbud. Velger du å takke ja til tilbudet og signerer avtalen elektronisk med BankID, kan du oppleve at små forbrukslån havner på kontoen din samme dag som du søker.

 

Betal ned lånet når du vil

Det som er viktig å huske på når du skal ta opp et lån, er at det en gang skal tilbakebetales. Selv om Komplett Bank ikke krever at du binder deg til en nedbetalingsplan, anbefales det at du likevel følger en nedbetalingsplan som du tilpasser til din egen økonomi. Det kan være smart å sette av en fast sum i måneden, og når du kan bestemme denne selv er det enklere å finne et beløp som passer til din betalingsevne. Du står også fritt til å benytte lånerammen til å dekke uforutsette kostnader når de oppstår. 

Selv om det kanskje er noen måneder du ikke direkte betaler ned på lånet ditt, må du forsikre deg om at du minimum betaler minstebeløpet hver måned. En individuell vurdering av din personlige økonomi på søknadsøyeblikket, er det som fastsetter hvilken rente du blir tildelt på lånet ditt og videre danner kostnaden for lånet i det lange løp.

Trygg aktør for små forbrukslån


Har du senere behov for et lån som er større enn det som utgjør små forbrukslån, kan du enkelt søke om dette når behovet melder seg. Husk også at nedbetalt låneramme kan enkelt tas ut igjen akkurat når det passer deg. Komplett Bank tilbyr en låneramme på inntil 500 000 kroner.

Komplett Bank opererer med konkurransedyktige betingelser. Søker du etter små forbrukslån er Komplett Bank en trygg og foretrukket långiver som kan dekke dine behov – enten det gjelder drømmereisen, oppussing i boligen eller for å fullføre et prosjekt.

Komplett Bank tilbyr små forbrukslån i alle størrelser for å gi deg muligheten til å søke om det lånet som best passer deg og dine ønsker. Søk og få raskt svar.

Låneeksempel: Nominell rente 14,30%, effektiv rente 16,90%, lånebeløp kr 65 000 o/5 år, kostnad kr 29 333, totalt kr 94 333. Eksemplet forutsetter at lånet tilbakebetales med like månedsbeløp på kr 1 572 over 5 år.