Til hovedinnhold

Små forbrukslån til dine behov

Forbrukslån trenger ikke handle om store beløp. Det kan også være små forbrukslån som likevel dekker ulike ønsker og behov – om det så er en reise, å gjøre oppgraderinger i hjemmet eller å unne deg noe helt spesielt.

Noen forbinder forbrukslån med høye summer, lang nedbetalingstid og skyhøye renter. Men forbrukslån er også lån i små beløp, som kan passe for mange ulike personer uavhengig av livssituasjon og alder. Den utålmodige sjel kan tenke seg penger med en gang, mens en annen bare trenger å komme seg bort på en etterlengtet ferie.

Et godt alternativ er derfor små forbrukslån uten sikkerhet fra Komplett Bank. Da får du både konkurransedyktige betingelser og produktfordeler som få andre tilbyr.

Små forbrukslån i ulike størrelser

Små forbrukslån ligger gjerne mellom 10 000 og 150 000 kroner, alt etter hva du trenger for å dekke dine behov. Prosessen er god og du trenger ikke oppgi hvorfor du ønsker å låne penger. Når du sender inn søknaden får du raskt svar – takket være Komplett Bank sin automatiske og helelektroniske søknadsprosess. Denne sikrer en rask og smidig behandling av alle søknader de mottar fra sine søkere.

Har søknaden din blitt innvilget, mottar du et helt uforpliktende lånetilbud. Velger du å takke ja til tilbudet og signerer avtalen elektronisk med BankID, kan du oppleve at små forbrukslån havner på kontoen din samme dag som du søker.

Betal ned lånet når du vil

Det som er viktig å huske på når du skal ta opp et lån, er at det en gang skal tilbakebetales. Komplett Bank setter opp en nedbetalingsplan for deg, men du kan selvfølgelig sette opp en strengere plan for deg selv dersom du ønsker å nedbetale på kortere tid enn innvilget. Tilpasset din økonomi kan du sette opp et høyt fast trekk i måneden, som du ved behov kan redusere ned til minstebeløpet dersom du har mindre å rutte med en måned.

En individuell vurdering av din personlige økonomi på søknadsøyeblikket, er det som fastsetter hvilken rente og nedbetalingstid du blir tildelt på lånet ditt, som videre danner kostnaden for lånet i det lange løp.

Trygg aktør for små forbrukslån

Komplett Bank tilbyr låne beløp mellom 10 000 - 500 000 kroner, så dersom behovet ditt skulle være på ett høyere beløp er dette ikke noe problem. Det er samme effektive og enkle søknadsprosess, men du kan bli spurt om dokumentasjon for å verifisere informasjon oppgitt i søknaden din.

Komplett Bank opererer med konkurransedyktige betingelser. Søker du etter små forbrukslån er Komplett Bank en trygg og foretrukket långiver som kan dekke dine behov – enten det gjelder drømmereisen, oppussing i boligen eller for å fullføre et prosjekt.

Komplett Bank tilbyr små forbrukslån i alle størrelser for å gi deg muligheten til å søke om det lånet som best passer deg og dine ønsker. Søk nå og få raskt svar.