Vennligst vent...

Små lån på dagen

Dersom det oppstår et behov for små lån på dagen, kan det være greit å vite hvordan du skal gå frem. Her får du svar på noen av spørsmålene du muligens har om emnet.  

Det kan være mange ulike grunner til at det plutselig oppstår et behov for ekstra kapital. Enten det gjelder en midlertidig økonomisk utfordring eller ei, så kan det være en lettelse å vite hvordan du skal gå frem for å søke om små lån på dagen. Da blir det forhåpentligvis litt enklere den dagen du faktisk trenger det.

Hva innebærer små lån på dagen?

Hos Komplett Bank regnes alle lån mellom 10 000 og 150 000 kroner for å være små lån, og alle lånebeløp innenfor denne grensen sikrer en god søknads- og behandlingsprosess. Sender du inn en søknad om små lån på dagen i dag, får du raskt svar og et uforpliktende tilbud om hvor mye du kan låne. Da slipper du å lure på om du kan få innvilget et lån eller ikke. Tilbudet er gyldig i 30 dager fra søknadstidspunktet.

Må jeg fortelle banken hva pengene går til?

Nei, det trenger du ikke. Komplett Bank tilbyr Fleksibelt Lån som du står fritt til å disponere akkurat slik du selv vil. Om du vil bruke pengene på bil, oppussing, reise eller noe annet, er helt og holdent opp til deg.

Hvordan søker jeg om små lån på dagen?

Det tar kun kort tid å fylle ut søknadsskjemaet med dine opplysninger. Her fyller du ut de oppgitte feltene med ønsket lånebeløp og personlige opplysninger og trykker på knappen «Send Søknad». Behandlingen av søknaden er automatisk og helelektronisk, og sikrer deg en rask respons.

Blir små lån virkelig utbetalt på dagen?

I de aller fleste tilfeller er svaret ganske enkelt, ja. Sammen med godkjennelse av søknaden din mottar du et uforpliktende tilbud. Dersom du ønsker å akseptere det, er den raskeste måten å både identifisere deg og signere på, med BankID eller BankID på mobil. Dette sikrer en kjapp og sikker verifisering, og små lån kan derfor bli utbetalt til kontoen din allerede samme dag.

Kan jeg låne mer enn 150 000 kroner?

Det kan du, men da er det ikke lenger under kategorien mindre lån. Da er prosessen etter at søknaden er sendt inn noe annerledes. Dette er fordi et større lånebeløp krever ekstra dokumentasjon i form av lønnslipp og Skattemelding (selvangivelse), som en verifisering på opplysningene du har oppgitt i søknadsskjemaet. Sender du dette elektronisk i søknadsprosessen sikrer du likevel en smidig prosess. Søknaden din blir behandlet så fort som mulig og selv om det ikke alltid skjer en utbetaling samme dag, tar det likevel ikke lang tid før du får utbetalt lånet.  

Hvorfor skal jeg låne fra Komplett Bank?

Fordelen med å søke om små lån på dagen fra Komplett Bank er at du får gode betingelser i form av attraktive lånevilkår og fleksibilitet. I søknadsprosessen vil du kunne velge din maksimale låneramme, som naturligvis gir deg en ekstra dimensjon dersom du på et senere tidspunkt trenger mer penger.

Er du på jakt etter små lån på dagen, kan du søke og få innvilget dette hos Komplett Bank. Send en søknad i dag, så finner du ut om du får innvilget et lån eller ikke.  

Låneeksempel: Nominell rente 14,30%, effektiv rente 16,90%, lånebeløp kr 65 000 o/5 år, kostnad kr 29 333, totalt kr 94 333. Eksemplet forutsetter at lånet tilbakebetales med like månedsbeløp på kr 1 572 over 5 år.