Til hovedinnhold

Små lån på dagen

Dersom det oppstår et behov for små lån på dagen, kan det være greit å vite hvordan du skal gå frem. Her får du svar på noen av spørsmålene du muligens har om emnet.

Det kan være mange ulike grunner til at det plutselig oppstår et behov for ekstra kapital. Enten det gjelder en midlertidig økonomisk utfordring eller ei, så kan det være en lettelse å vite hvordan du skal gå frem for å søke om små lån på dagen. Da blir det forhåpentligvis litt enklere den dagen du faktisk trenger det.

Hva innebærer små lån på dagen?

Hos Komplett Bank regnes alle lån mellom 10 000 og 150 000 kroner for å være små lån, og alle lånebeløp innenfor denne grensen sikrer en god søknads- og behandlingsprosess. Sender du inn en søknad om små lån på dagen i dag, får du raskt svar og et uforpliktende tilbud om hvor mye du kan låne. Da slipper du å lure på om du kan få innvilget et lån eller ikke. Tilbudet er gyldig i 30 dager fra søknadstidspunktet.

Må jeg fortelle banken hva pengene går til?

Nei, det trenger du ikke. Komplett Bank tilbyr Lån som du står fritt til å disponere akkurat slik du selv vil. Om du vil bruke pengene på bil, oppussing, reise eller noe annet, er helt og holdent opp til deg.

Hvordan søker jeg om små lån på dagen?

Det tar kun kort tid å fylle ut søknadsskjemaet med dine opplysninger. Her fyller du ut de oppgitte feltene med ønsket lånebeløp og personlige opplysninger og trykker på knappen «Send Søknad». Behandlingen av søknaden er automatisk og helelektronisk, og sikrer deg en rask respons.

Blir små lån virkelig utbetalt på dagen?

I de aller fleste tilfeller er svaret ganske enkelt, ja. Sammen med godkjennelse av søknaden din mottar du et uforpliktende tilbud. Dersom du ønsker å akseptere det, er den raskeste måten å både identifisere deg og signere på, med BankID eller BankID på mobil. Dette sikrer en kjapp og sikker verifisering, og små lån kan derfor bli utbetalt til kontoen din allerede samme dag.

Kan jeg låne mer enn 150 000 kroner?

Det kan du selvfølgelig, prosessen er mer eller mindre lik, men jo høyere beløp jo større sjanse er det for at det kreves mer dokumentasjon fra deg. Ekstra dokumentasjon, i form av for eksempel lønnslipp eller Skattemelding (selvangivelse), kan kreves som en verifisering på opplysningene du har oppgitt i søknadsskjemaet. Komplett Bank tilbyr SBL, som vil si at vi henter nødvendige opplysninger direkte fra altinn, men du kan også laste opp dokumentene manuelt elektronisk, uansett sikrer du likevel en smidig prosess. Søknaden din blir behandlet så fort som mulig og selv om det ikke alltid skjer en utbetaling samme dag, tar det likevel ikke lang tid før du kan få utbetalt lånet.

Hvorfor skal jeg låne fra Komplett Bank?

Fordelen med å søke om små lån på dagen fra Komplett Bank er at du får gode betingelser i form av attraktive lånevilkår og fleksibilitet, i tillegg til en rask og enkel prosess.

Er du på jakt etter små lån på dagen, kan du søke og få innvilget dette hos Komplett Bank. Send en søknad i dag, så finner du ut om du får innvilget et lån eller ikke umiddelbart.