Smålån på dagen til alle formål | Fleksibelt Lån fra kr 10 000
Vennligst vent...

Smålån på dagen til alle formål

Når du enten vil dra på en drømmereise, pusse opp eller realisere andre prosjekter, kan det være en kjedelig følelse når tilgjengelige midler setter en stopper for planene. Da kan det være aktuelt å oppsøke smålån på dagen.

Det å skulle spare opp penger og kapital til små prosjekter eller reiser, krever både tålmodighet og disiplin. Og du er ikke alene om å synes at det er kjedelig å skulle utsette noe du har tenkt på ganske lenge. Hva om du ønsker å booke drømmeferien eller vil pusse opp hjemme, men mangler finansieringen til å kunne gjøre det akkurat nå?

Et smålån på dagen kan være et godt alternativ. Da står du også fritt til å bruke pengene på akkurat det du selv ønsker - til alle formål og behov.

Smålån på dagen

Velger du å gå for et mindre lån fra Komplett Bank, kan du i tillegg til mange gode produktfordeler få lånet utbetalt på dagen. Men før du søker, er det noen ting det kan være greit å vite om på forhånd. Du trenger for eksempel ikke å stille med sikkerhet, du låner penger hos en trygg aktør og prosessen er smidig og rask.  

Å søke om smålån tar kun noen få minutter, og du får svar på søknaden nesten med en gang. Dersom søknaden din blir godkjent, og du signerer avtalen med BankID, kan utbetaling av lånet skje allerede samme dag. Etter at du er innvilget et lån mottar du alltid et uforpliktende lånetilbud som du kan vurdere om du vil benytte deg av eller ikke.

Fordelen med et lån fra Komplett Bank er at du selv kan velge å nedbetale lånet når du føler du har økonomien til det. Det eneste kravet er at du holder deg innenfor den lånerammen du blir tildelt, noe som betyr at du minimum må betale renter og gebyrer hver måned. Det foretas en individuell kredittvurdering basert på privatøkonomien din som avgjør hvilken rente du får på lånet ditt.

Komplett Bank tilbyr fleksible smålån på dagen til det som er et av markedets laveste månedsbeløp å betale.

Smålån til alle formål

Søker du om smålån på dagen når du først vurderer å realisere planene dine, slipper du å lure på om det i det hele tatt lar seg gjennomføre. Med umiddelbar respons på din søknad kan du allerede i dag finne ut hvor mye du kan låne.

Hos Komplett Bank kan du låne opptil 150 000 kroner uten å måtte sende inn dokumentasjon i form av kopier av siste lønnslipp eller selvangivelse. Skulle du likevel ha behov for et større lån, kan du enkelt søke om dette i det samme elektroniske søknadsskjemaet.

Med et smålån på dagen kan du finansiere drømmeprosjektet ditt nå og ikke om flere måneder eller år, som det kan ta å spare opp beløpet på egen hånd. Et smålån gjør også at du slipper å bruke av din egen bufferkonto. Da vil du fremdeles ha egne penger stående på konto tilfelle det skulle dukke opp andre uforutsigbare utgifter.

Ta turen innom Komplett Bank og send inn en søknad om Fleksibelt Lån – så er det store sjanser for at du kan starte med både planlegging og realisering av drømmeprosjektet ditt allerede i dag. 

Låneeksempel: Nominell rente 14,30%, effektiv rente 16,90%, lånebeløp kr 65 000 o/5 år, kostnad kr 29 333, totalt kr 94 333. Eksemplet forutsetter at lånet tilbakebetales med like månedsbeløp på kr 1 572 over 5 år.