Til hovedinnhold
Vennligst vent...

Se hvor mye du kan spare på refinansiering!

Nominell rente 7,9 - 24,9 %

Samle dyre kreditter
Samle dyre kreditter
Reduser lånekostnadene
Reduser lånekostnadene
Opptil 15 års nedbetaling
Opptil 15 års nedbetaling

Låneeksempel Refinansiering: Nominell rente 9,4%, Effektiv rente 10,06%, 300 000 kr. o/7 år, etbl. 0 kr., kostnad 113 519 kr., totalt 413 519 kr. Løpetid 3-15 år. Maks. effektiv rente 28,22%.

Derfor bør du refinansiere

Ved å samle dine eksisterende kreditter i ett lån hos oss vil du kun motta én faktura i måneden og derfor få en bedre oversikt over din økonomi.

Med lavere rente, terminkostnader og fri etablering vil vi kunne strekke nedbetalingstiden din og gi deg lavere månedsbeløp å betale. Gevinsten er en romsligere økonomi og ikke minst muligheter til å spare penger til noe du virkelig ønsker deg.

Vi kan garantere deg lavere lånekostnad enn du har i dag!

Vi er her for deg og din økonomi! Hvis du i dag betaler på flere kreditter og vi kan tilby deg refinansiering - garanterer vi for at en refinansiering sparer deg for penger over lånets løpetid.

Det er kostnadsfritt å søke om refinansiering, og tilbudet vi gir deg er helt uforpliktende. Vi har til og med lagt opp til at du selv kan avslutte søknaden hvis tilbudet ikke står til dine forventninger.

Slik går du frem for å spare penger:

1
apply-icon
Legg inn søknad
2
check-icon
Velg kredittene du ønsker å samle
3
receive-offer-icon
Motta et uforpliktende tilbud
4
information-icon
Oppgi opplysninger på refinansiering
5
payment-icon
Utbetaling direkte til kreditorene
...og vips!
happy-icon
Du har redusert dine lånekostnader!

Refinansiering uten krav om sikkerhet

Du kan søke om refinansieringslån opptil 500 000 kr dersom du i dag har kreditter hos andre banker. Komplett Bank tilbyr refinansiering av gjeld uten sikkerhet, som  smålån, større forbrukslån og kredittkortgjeld. Det innebærer at du unngår pantsettelse i fast eiendom, og vi sikrer deg en rask og effektiv søknadsbehandling.

Er du eier av et Komplett Bank Mastercard med utestående balanse vil vi kunne tilby deg refinansiering. Søkere med et eksisterende låneprodukt vil, inntil videre, ikke innvilges refinansiering.

Våre betingelser og minimumskrav

Vi samler dine kreditter uten at du må legge ut for etableringskostnader, og basert på dine nåværende lånekostnader vil vi kunne tilby deg en nedbetalingstid opptil 15 år. Den nominelle renten fastsettes individuelt og betaling av faktura kan opprettes som Avtalegiro.

Som søker må du være ajour med betalinger på eksisterende gjeld, være over 20 år og ha en brutto årsinntekt på mer enn kr 380.000 for å få innvilget søknad om refinansiering.

Priser og vilkår

Her finner du prisliste for alle våre produkter i Komplett Bank.

Prisliste og vilkår